Tól-ig.hu logo.hu Minden ami a házadhoz kell!

Nyitólap
96
Bolt
129249
Ajánlat
81
Gyártó
Üres
Soripon diszperziós alapozó

Soripon diszperziós alapozó

Ajánlja a terméket másoknak!

Vízzel való hígítás után aljzatkiegyenlítések alapozására, tapadás javítására, Soripon alapozó az alap szívóképességének csökkentésére használható.

Nincs kiválasztva termékváltozat...1930 Ft-tól

Termékváltozatok

1 kg
2 ajánlat
1930 Ft-tól
5 kg
2 ajánlat
8110 Ft-tól
10 kg
2 ajánlat
13740 Ft-tól
3 db termékváltozat elérhető

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

1930 Ft
Online és Készleten
Celldömölk (Vas megye)
Érdeklődjön!
Kérésre beszerezzük

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • diszperziós kötőanyagot tartalmaz
  • vízzel hígítható univerzális mélyalapozó folyadék
  • kül- és beltérben egyaránt használható
  • régi és új felületekre is 

Alkalmazási terület

A Soripon alapozót elsősorban a Soripon, Soripon Extra és Soripon Expresszaljzatkiegyenlítő habarcsok felhordása előtt tapadóhíd kialakítására ajánljuk, de jól használható festékek, vékonyvakolatok és különböző cementes habarcsok felhordása előtt mélyalapozásra, különböző alapfelületek (beton, műkő, azbesztcement, gipsz, cementvakolat) szívóképességének a csökkentésére is. Használható kül- és beltérben, régi és új felületeken egyaránt.

Felhasználás módja

A Soripon® alapozó csak tiszta, mindenféle szennyeződéstől mentes (zsír. olaj, por, korom, stb.) felületre hordható fel. Az aljzatbetonnak (hőérlelt vagy természetes szilárdulású beton, könnyűbeton) legalább C12 szilárdságúnak kell lennie. Régi betonfelületek esetén a régi málló részeket betonmosással el kell távolítani, a felületet meg kell tisztítani, a nagyobb kitöréseket Soriplan® BJ betonjavító anyaggal ki kell javítani és annak megkötése után hordható fel a Soripon® alapozó. A terméket felhordás előtt háromszoros mennyiségű vízzel kell felhígítani! A felhordása ecsettel vagy teddy hengerrel történhet, +5 °C – +35 °C hőmérsékleten. Az alapozó tűző napsütésben történő felhasználása nem javasolt. Az alapozó teljes megszáradása előtt, ún. „nedves a nedvesre” technológiával hordható fel az aljzatkiegyenlítő réteg. (Felhordását lásd a megfelelő termékismertetőben.) A munkaeszközök még nedves állapotban, vízzel tisztíthatók.

Főbb tulajdonságok
Teljes száradásához szükséges idő: 60-120 perc (20 °C-on, 60 % relatív páratartalom mellett)
Anyagszükséglet:  a felület szívóképességétől függően 0,05-0,10 kg/m2 hígítatlan alapozó 

  

Termék galériája