Tól-ig.hu logo.hu Minden ami a házadhoz kell!

Nyitólap
96
Bolt
129174
Ajánlat
81
Gyártó
Üres
Köbalzsam kőkezelőszer

Köbalzsam kőkezelőszer

Ajánlja a terméket másoknak!

Nedves hatású színélénkítő, víztaszító, kőkezelő szer. Megóvja a szívóképes építőanyagok természetes szépségét és biztosítja tartós épségüket.

Nincs kiválasztva termékváltozat...4070 Ft-tól

Termékváltozatok

1 l
3 ajánlat
4070 Ft-tól
5 l
3 ajánlat
18840 Ft-tól
2 db termékváltozat elérhető

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Dunaharaszti (Pest megye)
Érdeklődjön!
Kérésre beszerezzük
Celldömölk (Vas megye)
Érdeklődjön!
Kérésre beszerezzük
4070 Ft
Online és Készleten

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • nedves hatású színélénkítő, víztaszító
  • védelmet nyújt a fagykárok ellen
  • jelentősen megnöveli a kültéri építmények élettartamát

Általános tulajdonságok

Napjaink építészeti trendjei a hagyományos, természetes építőanyagok alkalmazásának reneszánszát mutatják. Ezzel párhuzamosan igényként jelentkezik ezen építőanyagok természetes szépségének megóvása, tartós épségük biztosítása. A Kőbalzsam ezt a célt szolgálja. A készítményben alkalmazott speciális összetevők az építőanyagok felületi rétegeiben a pórusok falait víztaszítóvá teszik, a hidrofobizált kapillárisok pedig megakadályozzák a nedvesség bejutását az építőanyag belsejébe. Ennek köszönhető, hogy a Kőbalzsam védelmet nyújt a fagykárok ellen és jelentősen meghosszabbítja a kültéri építmények (burkolatok, járdák, kőkerítések, díszkutak, sírkövek, szobrok, kerti tűzhelyek, stb.) élettartamát.

A Kőbalzsam emellett élénkíti, felfrissíti – az alapszíntől függően esetleg mélyíti – az eredeti színeket. A kezelt felület – a kő fajtájától, ill. az alapfelület anyagától függően eltérő mértékben érvényesülő – esőzést követő állapothoz hasonló, nedves benyomást kelt. 
Ellentétben a szintén hidrofobizáló hatású, oldószertartalmú Szilikofób W-190 néven ismert termékünkkel, a Kőbalzsam enyhén ferde, ill. vízszintes felületeken is alkalmazható.

Alkalmazási terület

Szívóképességgel rendelkezô természetes kövek, tégla, cserép, mészkô, továbbá szilikátbázisú járó-és falfelületek impregnálására, az esztétikai megjelenés fokozása, és idôjárás elleni védelem biztosítása céljából. Külsô és belsô, új vagy régi felületre egyaránt alkalmazható. 
A termék vízszigetelés pótlására, helyettesítésére nem alkalmas, víznyomás esetén használata nem javasolt.

Termék galériája