Regisztrálom a Boltomat!

Everal Primer

Ajánlja a terméket másoknak!
Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • matt
  • beltéri alapozó
  • lezárja a festendő felület anyagából eredő elszíneződéseket
  • védi a nedvesség és a nyirkosság által rongálódott felületi anyagokat.

Terméktípus: Alkid alapozó beltéri használatra. Nyersfa, száraz beton, vakolt, glettelt, tégla, gipszkarton felületek, valamint korábban meszes, vagy enyves festékkel kezelt felületek alapozására. Az Everal Alapozó lezárja a festendő felület anyagából eredő elszíneződéseket és védi nedvesség és a nyirkosság által rongálódott felületi anyagokat. Tixotróp állagának köszönhetően nem csöpög el, függőleges felületre is könnyen felhordható.

Alkalmazási terület: Beltéri nyersfa felületek alapozása, úgy ajtók bútorok, ablak- és ajtókeretek. A termék színtén alkalmas fürdőszobák, konyhák, lépcsőházak és folyosók falainak és mennyezeteinek alapozására, alkid zománccal való festés előtt.

FELHORDÁSI KÖRÜLMÉNYEK: 

A festendő felület legyen száraz, tiszta. A levegő hőmérséklete legyen legalább 5°C, relatív páratartalma pedig legyen 80% alatt. 

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE Távolítsa el a felületetről a port, a rozsdát, a zsíros, olajos, a viaszos és egyéb szennyeződéseket. A korábban festett felületeket mossa le a megfelelő tisztítószerrel, öblítse le tiszta vízzel, majd hagyja megszáradni. Távolítsa el a laza, leváló festékrétegeket egy kaparóvassal. A kemény és fényes felületeket csiszolja mattra, majd távolítsa el a csiszoláskor keletkezett port.  

FELHORDÁS: Hordja fel az alapozót 1-2 rétegben ecsettel, vagy hengerrel. Szórás esetén hígítsa a terméket a megfelelő viszkozitás eléréséig, 10 térfogat%-ban az 1050-es lakkbenzinnel. Az egyenletesebb felület elérése érdekében festés előtt javasolt csiszolópapírral megcsiszolni a felületet. 

FESTŐSZERSZÁMOK TISZTÍTÁSA: Tisztítás előtt törölje le a szerszámokról a lehető legtöbb festéket, majd tisztítsa azokat 1050-es lakkbenzinnel.  

Termékváltozatok

900 ml, bázis AP
14 ajánlat
1 db termékváltozat elérhető