Regisztrálom a Boltomat!
Divina Eco

Divina Eco

Ajánlja a terméket másoknak!
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

12 l, fehér, mattDivinaEco
3 ajánlat
Érdeklődjön
1 db termékváltozat elérhető

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • Gazdaságos
  • Oldószermentes
  • Páraáteresztő képességű 

Fehér színű beltéri diszperziós falfesték. Nagyon gazdaságos, feldolgozásra kész, diszperzió-műgyanta alapú, vízzel hígítható, jó fedőképességű, oldószermentes, lég- és páraáteresztő, matt beltéri fal- és mennyezetfesték.

Felhasználás:

Gazdaságos, csepegés mentes dekorációs festék belső terekbe, ásványi alapfelületekre és fedő vakolatokra, diszperziós festékekre, gipszkarton lapokra valamint érdes felületű tapétákra. 

Baumit Divina Eco festék felhordása történhet hengerrel, ecsettel. Egyenletesen, megszakítás nélkül dolgozzunk. A terméket alaposan keverjük el lassan működő keverőgéppel. Egyéb festékanyaggal ne keverjük. A felület, az anyag és a levegő hőmérséklete +5°C felett legyen a feldolgozás és a kötés ideje alatt. A levegő nedvességtartalma és az alacsony hőmérséklet jelentősen növelheti a száradási időt. A munkavégzés közben védőruhát, védőkesztyűt és védőszemüveget kell viselni. Ne tároljuk együtt élelmiszerekkel. 

Alapfelület: 

Az alap legyen tiszta, száraz, jó teherbírású, fagy-, por-, sókivirágzás- és laza részektől mentes. Ne következzen be utólagos átnedvesedés! Az alapfelület elıkészítése: A nem teherbíró régi bevonatokat (régi, enyves vagy diszperziós festékek, olaj vagy lakk bevonatok) mechanikusan el kell távolítani. Friss vakolatok esetén feltétlenül be kell tartani azok várakozási idejét. A porló vagy erősen szívó alapfelületeket Baumit Divina Primer mélyalapozóval kell kezelni. A hiányosságokat, repedéseket, egyenetlenségeket szükség esetén megfelelő simítómasszával ki kell javítani. 

Rétegfelépítés: 

1. réteg: A Baumit Divina Eco max. 20 % vízzel hígítható . Meleg, normál kb.+ 20°Cos környezeti hőmérsékleten még aznap átfesthető. Hővösebb és magasabb páratartalmú körülmények között a száradási idő jelentősen elhúzódhat. 

Befejező réteg: 2. réteg max. 10% hígítással. Egyenletesen megszakítás nélkül dolgozzunk  

A szerszámok tisztítása: Használat után azonnal mossuk ki tiszta vízben, ne várjunk a festék száradásáig. 

Főbb tulajdonságok
Kiadósság:  Kb. 6 - 7 m2 /l a felület egyszeri befedésére
Hígítás, eszközök tisztítása: víz
Felhordási módok: Henger, ecset
Szín:  fehér
Javasolt rétegszám: 2
Fényesség: matt
Kiszerelés:  12l