Regisztrálom a Boltomat!

Corso ragasztógipsz

Ajánlja a terméket másoknak!
Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők:

  • Nagy szilárdság
  • Kiváló minőség
  • Környezetbarát

A glettanyag könnyen bedolgozható, magas fehérségű massza, mellyel teljesen sima felület hozható létre. Csak beltéri helyiségekben használható. Festés és tapétázás alá kiválóan alkalmazható, csempeburkolat alá ne használjuk!

Alkalmazási terület

Kizárólag belső felületeken használjuk. Gipszkarton lapok ragasztására, vakolt falak, mennyezetek felületeinek glettelésére, továbbá Ytong falak és vasbeton felületek kiegyenlítésére használható gipszbázisú glettanyag.

Felhasználás

Alapfelület előkészítése: Az alapfelületről távolítsuk el a laza részeket úgy, hogy az alapfelület szilárd és szennyeződésmentes legyen. Ezután a felületet enyhén nedvesítsük be vízzel. A glettanyag bekeverése: A keverőedénybe töltsünk tiszta vizet, és ebbe folyamatosan, lassan szórjuk bele a glettanyagot, hogy az csomómentes masszává álljon össze. Kb. 3,5-4dl vízhez 1 kg glettanyagot adjunk. Az átlagosan 5 perces beszívódási idő után keverőszárral pasztaszerű anyaggá keverjük a masszát. Ügyeljünk arra, hogy a kész paszta csomómentes legyen. Az így nyert glettelőanyagot azonnal használjuk, és környezeti hőmérséklettől függően 75-90 percig dolgozhatunk vele. Mindig csak annyi anyagot keverjünk be, amennyit 75 perc alatt fel tudunk használni, mert a megszilárdult anyag a továbbiakban nem használható. Glettanyag felhasználása: A ragasztandó, kitöltendő, kiegyenlítendő, glettelendő felületre hordjuk fel az anyagot. A kötés után a glettelt felület egyenetlenségeit csiszoljuk le.

Főbb tulajdonságok
Száradási és átvonhatósági idő:  hőmérséklettől függően 75-90 percig dolgozhatunk vele
Hígítás, eszközök tisztítása: Kb. 3,5-4dl vízhez 1 kg glettanyag
Kiszerelés:  25kg
Minőségmegőrzési idő: A bontatlan zsákot száraz helyen, a gyártástól számított 9 hónapig tárolhatjuk

Termékváltozatok

25 kg
7 ajánlat
1 db termékváltozat elérhető