Regisztrálom a Boltomat!
BioComb Moha- és zuzmóölő - tisztító

BioComb Moha- és zuzmóölő - tisztító

Ajánlja a terméket másoknak!
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

1 l
10 ajánlat
Érdeklődjön
1 db termékváltozat elérhető

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • 3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz
  • bel- és kültérre egyaránt alkalmas 

 

Rendkívül erős moha- és zuzmóölő tisztítószer: penész, alga, ill. egyéb szennyeződések eltávolítására, biológiai megsemmisítésére. Tartósan megakadályozza az újabb moha-szennyeződések kialakulását. Korhadásgátlót is tartalmaz, így védi a fát. Megelőző védelemre is alkalmas.

MILYEN FELÜLETRE HASZNÁLHATÓ?

Festett és festetlen fa, beton, kő, műanyag, csempe, üveg, kültéri bádog- és vakolt felület tisztítására alkalmas koncentrátum. Pl. sírkövek, szobrok, műemlékek, szabadtéri műtárgyak, lábazatok, virágtartók, kőgrillek, ereszcsatornák stb.

KIADÓSSÁG, HÍGÍTÁS

A Moha- és zuzmóölő koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható.
1 liter Moha- és zuzmóölő koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +3 rész víz), ami kb. 20 m2 felület kezelésére elegendő.

HASZNÁLATA

A Moha- és zuzmóölő oldatot permetezővel, ecsettel, hengerrel, szivaccsal vagy kefével vigye fel a felületre. Az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Moha- és zuzmóölő elpusztítja a tenyészeteket és az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződéseket. A felületen lévő tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, azonban végleges leválásuk akár két évig is eltarthat.

Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, az elhalt részeket a következő nap le lehet mosni a felületről és azonnal tiszta lesz. A felület esőtől védett részeit mindenképpen javasolt lemosni, mivel itt a tisztítást az eső nem tudja elvégezni. Az oldat felhordása előtt érdemes letisztítani a könnyen leváló nagyobb szennyeződéseket.
Felülettől függően újbóli kezelés 4-10 év elteltével szükséges. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs.

ESZKÖZÖK TISZTÍTÁSA

A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.

FIGYELMEZTETÉS

Védőruha, védőkesztyű, védőszemüveg és védőmaszk használata ajánlott.  Nedves, esős időben, vagy esőzés közeledtével ne vigye fel az oldatot a kezelendő felületre.