Regisztrálom a Boltomat!
VALMOR Beltéri Diszperziós Falfesték

VALMOR Beltéri Diszperziós Falfesték

Ajánlja a terméket másoknak!
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

15 l, fehér, matt
29 ajánlat
7990Ft-tól
5 l, fehér, matt
29 ajánlat
3550Ft-tól
2 db termékváltozat elérhető

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Kiváló fedőképesség, fénytörés nélkül flekkelhető!

  • Fehér, mint a hó
  • Környzetbarát
  • Folt nélkül javítható
  • Kiváló fedőképességű

Alkalmazás:

A VALMOR Beltéri Diszperziós Falfesték újonnan kifejlesztett, környezetvédelmi előírásoknakmegfelelő speciálisreceptúrával rendelkezőfesték. A falfesték vízpára- és légáteresztő tulajdonsága révén megfelel a jelenkor technikai követelményeinek. Használható gipszes és cementes vakolatok, glettelt felületek, fűrészporos és struktúra tapéták, valamint diszperziós alapú korábbi festések átvonására.

Előkészítés:

A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros és egyéb szennyeződéseket tisztítsuk le, a foltos felületet izoláljuk VALMOR Időjárásálló- és Szigetelőfestékkel. A felülethibás falakat VALMOR Glett-tel simítsuk le, majd csiszoljuk át. A tapadás növelése és az egyenletesen nedvszívó felület kialakítása érdekében VALMOR Univerzális Mélyalapozóval kezeljük a falfelületet a festés megkezdése előtt. A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás:

A festést csak +10 °C felett végezzük. A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, hígításképpen maximum 10%-ban vizet adhatunk hozzá. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést max. 5% víz hozzáadásával végezzük. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és a Biztonságtechnikai adatlapokat a www.festekbazis.huoldalról!

Kiadósság: 4-4,5 m2/liter két rétegben, glettelt minőségű felület esetén
Alapozás: VALMOR Univerzális Mélyalapozóval
Higítás: Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel
Száradási és átvonhatósági idő: (25 °C-on): 4 óra. A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja
Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év
Szín: Fehér   Színezés: Pasztellszínekre, gépi és kézi pasztákkal max. 3% pasztamennyiséggel
Fényesség: Matt
Kiszerelés: 5 l, 15 l