Regisztrálom a Boltomat!

Jehu alapozó

Ajánlja a terméket másoknak!
Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • alkid 
  • ajtók, ablakok és bútorok alapozásához
  • sokféle színre színezhető 

Bázisfesték! (AP) Színek: a Tikkurila Symphony színkártya szerint kérhetők 

Felhívjuk figyelmét, hogy a feltüntetett ár a bázis festékre vonatkozik! A színre keverés költségeiről kérjük érdeklődjön a forgalmazó üzletnél! Köszönjük  

ALKALMAZÁS

A felület leyen tszta, száraz. A levegő hőmérséklete legalább + 5 ° C, a levegő relatív páratartalma pedig 80% alatt legyen.

Korábban festett felületek:

Az előzőleg festett felületeket mossa le a tisztítószerrel (Maalipesu) és gondosan öblítse le vízzel. Töltse ki a lyukakat és repedéseket.
Alapozás: A Jehu Primer-et az első rétegben jól keverje ki, maximum 5% -os hígítása 2010 alkidhígítóval. A második réteg Jehu Primer-t általában nem kell hígítani. a következő bevonat vagy a festés őrléséhez. Az alapozót ecsettel vagy hengerrel vigye fel a festendő felületre.

Szerszámok tisztítása:

Tisztítsa meg a szerszámokat a White Spirit 1050-nel.
A felület tisztítása legkorábban kb. 1 hónappal a festés után történjen. A felületet tisztításához használjon semleges (pH 6-8) mosogatószert és puha kefével vagy szivaccsal törölje át a felületet. A nagyon piszkos felületeket gyengén lúgos (pH 8-10) tisztítószerrel szivaccsal lehet megtisztítani. Alaposan öblítse le a felületet karbantartás után.

Termékváltozatok

900 ml, bázis AP, matt
25 ajánlat
2.7 l, bázis AP, matt
25 ajánlat
2 db termékváltozat elérhető