Regisztrálom a Boltomat!

Stopsó felületszilárdító kezelőanyag

Ajánlja a terméket másoknak!
Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • színtelen 
  • sűrűn folyó
  • vízzel minden arányban elegyedő maró hatású oldat​​​​

 Általános tulajdonságok

Tégla, vakolat és betonfelületek kivirágzását gátolja, a sók felületre jutását megakadályozza azáltal, hogy a pórusos szerkezetben jelenlévő oldott sókkal – azok mozgásirányával szemben – kémiai záróréteget alakít ki. Jelentősen megnöveli a kezelt felület kéménységét, ezért felületszilárdításra is kiválóan alkalmazható.

Alkalmazási terület

Nyers, kizsaluzott beton, szikkadt habarcs és régi sókivirágzásos felületeken (tégla, vakolat vagy beton) egyaránt alkalmazható.

Felhasználás módja

A STOPSÓ-t négyszeres mennyiségű vízzel hígítva kell használni. A kezelendő felületet a laza részektől, portól előzetesen meg kell tisztítani. Felhordása ecsettel vagy hengerrel történhet. Fémnyelű szerszámok és fémeszközök (kivéve korrózióálló acél) használatát kerüljük! Alkalmazása előtt a felület szívóképességének megállapítására kis területen próbafelhordást célszerű végezni, mert túladagolás esetén a felületen fehér elszíneződés jelentkezhet. A fehér foltosodás a kezelés/beszívódás utáni vizes lemosással, vagy átfestéssel megszüntethető. Erősen porózus felületre több, tömör falszerkezet esetén kevesebb anyag felhordását javasoljuk. Amennyiben esztétikailag igényesebb, nagy látszó felületeket kell kezelni és a próbafelhordás során esetleg nem kívánatos elszíneződés mutatkozik, a teljes felület kezelése, illetve az ehhez szükséges mennyiségű STOPSÓ megvásárlása előtt célszerű a gyártóval konzultálni. Anyagszükséglet: 40-50 g tömény oldat/m2    

Termékváltozatok

1 l
Online és Készleten
Érdeklődjön
Nincs elérhető termékváltozat!