Regisztrálom a Boltomat!

Platinum Decor Kőlazúr

Ajánlja a terméket másoknak!

Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők:

  • selyemfényű
  • kopás- és vízálló poliuretán bázisú 
  •  

 Bel-, és kültéri felületek védelmére, díszítésére. A kőlazúr bázis nem tartalmaz pigmenteket. Önmagában átlátszó védőbevonatként, beszínezve díszítő és védőbevonatként használható.

Alkalmazási terület

Bel- és kültéri vízszintes és függőleges ásványi alapokra, pl. betonra, mészhabarcsra, természetes kőre, kerámiára, illetve diszperziós kötésű alapokra. A Poli-Farbe Platinum Decor család tagjaival kombinálva dekorációs és védőbevonatként.

Felhasználás

A kőlazúrt a használat előtt alaposan fel kell keverni. A kőlazúr önmagában selyemfényű védőbevonatként használható. Dekorációs céllal beszínezhető a Poli-Farbe Platinum Decor Színező Tintával, a Poli-Farbe Kolorbox színezőrendszerében, esetleg a Poli- Farbe Platinum Decor Oxid Pigmentekkel. A kőlazúr megfelelően előkészített, száraz, hordképes, tiszta, zsír-, és olajmentes, a bevonat fogadására alkalmas alapfelületekre hordható fel. A kőlazúr kiváló tapadási tulajdonságokkal rendelkezik egyéb nem ásványi alapokon is, mint egyes műanyagok, fémek és fafelületek. A kőlazúr beszínezését követően javasoljuk egy próbafestéssel ellenőrizni a várható eredményt a tapadás és a szín tekintetében. A kőlazúrból legalább 2 réteg felhordása szükséges. Ez szabadon kombinálható az azonos színű, vagy eltérő színű rétegek alkalmazásával. A lazúrozott felület 1 nap után igénybe vehető. A vízszintes felületeken történő használat során a bevonat természetes elhasználódása, kopása fokozottabb. Ezen felületek - amennyiben zsír-, és olajmentesek - egy emlékezető festéssel egyszerűen felújíthatók. 10°C alatt a munkavégzés nem ajánlott. A szerszámok munkavégzés után, vízzel elmoshatók. A megszáradt kőlazúr csak agresszív oldószerekkel, festéklemarókkal távolítható el.

Összetétel

víz, poliuretán diszperzió, szintetikus viasz, adalékanyagok

Főbb tulajdonságok
Hígítás, eszközök tisztítása: A szerszámok munkavégzés után, vízzel elmoshatók
Felhordási módok: ecset, henger
Javasolt rétegszám: 2 réteg 
Szín:  színtelen
Fényesség: selyemfényű
Kiszerelés:  0,75l; 2,5l
Minőségmegőrzési idő: bontatlan csomagolásban a gyártástól számított 24 hónapig  5-25°C között. Fagyveszélyes!
Tűzveszélyességi fokozat: E Nem tűzveszélyes 

Termékváltozatok

750 ml, színtelen, selyemfényű
11 ajánlat
2.5 l, színtelen, selyemfényű
11 ajánlat
2 db termékváltozat elérhető