Regisztrálom a Boltomat!
Gurdio Festékszaküzlet

Gurdio Festékszaküzlet

Átvételi/kiszállítási módok

  • Személyes átvétel az üzletben - Fizetés átvételkor (ingyenes)

A kiszállítás díjja függ a csomag méretétől, és súlyától.

Nyitvatartás

Január.01 - December.31
Hétfő: 06:00-16:30
Kedd: 06:00-16:30
Szerda: 06:00-16:30
Csütörtök: 06:00-16:30
Péntek: 06:00-16:30
Szombat: 06:00-12:00
Vasárnap: Zárva

Szaküzletünk 100 m2 –en, a Magyarországon forgalmazott festékek széles választékával áll a vásárlók rendelkezésére. Árukínálatunkban többek között megtalálhatók a külső – belső festéssel, felújítással kapcsolatos kiváló minőségű termékek; fehér és színes falfestékek, zománcok, alapozók, lazúrok, lakkok, különböző díszítőelemek stukkók rozetták; gipszek glett anyagok, készvakolatok, estrich-ek, kül- és beltéri ragasztók, aljzatkiegyenlítők. Színkeverő rendszerünkkel több ezer színből választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt, vakolatokra, homlokzati hőszigetelő rendszerekre és dekorációs falfestékekre egyaránt.

Árukínálatunkban megtalálhatók kiegészítő szerszámok, ecsetek, teddy hengerek, glettvasak, spaklik, takarófóliák, hullámpapírok és minden ami a szakipari munkához szükséges.

A szakemberek mellett várjuk lakossági vásárlóinkat is, a háztartási cikkek széles választékával.

Szakképzett eladóink szakmai tanácsokkal is szívesen segítenek Önnek felújítási, kivitelezési kérdésekben.

Térjen be hozzánk!

Nitrolakk (003,004,005)

Ajánlja a terméket másoknak!
Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

750 ml, selyemfényű003
Készleten
Érdeklődjön
Nincs elérhető termékváltozat!

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • bútoripari termék, kizárólag a szakipar számára kerül forgalomba
  • gyorsan szárad
  • filmje tartós
  • rugalmas
  • vízálló

Módosított alkidműgyantával és ketongyantával kombinált nitrocellulóz bázisú lakkok.

Elsősorban a famegmunkáló és bútoriparban használatos termékek. Gyorsan száradnak, fényes, kemény filmet képeznek. A NITROLAKK 003 selyemfényű, 004 fényes és a 005 matt szórással és mártással hordható fel, a fényes és a matt változat keverésével tetszőleges fényességű bevonat nyerhető.

Használat

Az előkészített (szükség szerint mechanikailag tisztított, natúr, vagy pácolt, illetve pórustömített, portalanított) fafelületre a szórási konzisztenciára CELLOXIN HÍGÍTÓ 108-cal (kb. 1:1 arányban) hígított NITROLAKK-ot 2-7 rétegben, nagypórusú fafelületekre 5-7 rétegben kell, a fa erezetére keresztben, majd szálirányban felszórni. Az egyes rétegek felhordása között min. 2 óra száradási időt kell biztosítani. Kisebb, vagy tagolt fafelületekre ecseteléssel is felhordhatók, a felhordási konzisztenciát CELLOXIN HÍGÍTÓ 104-gyel kell beállítani. Az utolsó lakkréteg felhordását követő min. 48 óra elteltével magasfényű filmfelület igénye esetén, a portalanított, lakkozott felület csiszolható, polírozható. A NITROLAKK 004 (fényes) és NITROLAKK 005 (matt) különböző arányú keverésével tetszőleges fényességű bevonat nyerhető. A fényezési munka minden fázisát kb. 20-30 °C hőmérsékletű és max. 65% relatív légnedvességű munkatérben ajánlatos végezni. Magasabb páratartalmú légtérben CELLOXIN HÍGÍTÓ 117 használata javasolt, ezzel kiküszöbölhető az esetlegesen előforduló mattulás, kifehéredés, szürkülés. 

Hígítás: CELLOXIN HÍGÍTÓ 108-cal, 117-tel, 104-gyel és 110-zel (aromásmentes)