Regisztrálom a Boltomat!

MODAKRIL SZILIKONOS MÉLYALAPOZÓ

Ajánlja a terméket másoknak!

Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

MODAKRIL SZILIKONOS MÉLYALAPOZÓ

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

  • Hígithatóság: A felület minőségétől függően.
  • Kiadósság: 0,1-0,3 liter/m2
  • Kiszerelések: 10l
  • Átfesthetőségi idő: 4 óra
  • Száradási idő: 4 óra
  • Javasolt rétegszám: 1-2 réteg

JELLEMZŐK

Modakril Szilikon homlokzatfesték  alapozója, gyorsan szárad, hidrofóbizálja, víztaszítóvá teszi az alapfelületet, továbbá kiegyenlíti annak szívóképességét.

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

A megfelelő szilárdságú ásványi építőanyagok (mészvakolat, azbesztcement lemez, beton stb.) alapozására szolgál, a Modakril Szilikon és a Modakril Extra Szilikonos homlokzatfesték alkalmazása előtt.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

Az alapozandó falfelület kellően szilárd, száraz és pormentes legyen. A laza, pergő részeket el kell távolítani, a vakolathibákat ki kell javítani. Az alapozást korongecsettel célszerű végezni, azért, hogy az alapot jól átitassuk. A jó szívóképességgel rendelkező falfelületet hígítatlan MODAKRIL Szilikonos mélyalapozóval kell beereszteni. A szívóképesség függvényében (pl. erősen szívó gipszfelületnél) szükséges lehet második réteg felvitele. Ilyenkor célszerű max. 1 órával az első réteg felhordása után másodszor is alapozni. A MODAKRIL Szilikonos mélyalapozó száradása után festhető át Modakril Szilikon homlokzatfestékkel. A festék felhordását megelőzően, amennyiben szükséges, DEKO kültéri porglett használható a kisebb felületi egyenetlenségek kitöltésére. DEKO kültéri porglett használata esetén a glettelést követően ismételt mélyalapozást kell végezni a javított felületeken. A szerszámok használat után közvetlenül vízzel lemoshatóak. Azokat a szomszédos felületeket (pl. fém, fa, üveg), amelyeket más festékkel kívánnak később festeni, célszerű az impregnáló alapozótól megvédeni (pl. műanyag fóliaborítással), mert a későbbi átfestésük során tapadási problémákat okozhat. Csak 5-25°C felületű falon használható.
 

Termékváltozatok

10 l
8 ajánlat
1 db termékváltozat elérhető