Regisztrálom a Boltomat!
Huber Festékbolt

Huber Festékbolt

Átvételi/kiszállítási módok

Személyes átvétel az üzletben (ingyenes)

A kiszállítás díjja függ a csomag méretétől, és súlyától.

Nyitvatartás

Január.01 - December.31
Hétfő: 07:30-17:00
Kedd: 07:30-17:00
Szerda: 07:30-17:00
Csütörtök: 07:30-17:00
Péntek: 07:30-17:00
Szombat: 07:30-12:00
Vasárnap: Zárva

Házat újít fel vagy építkezik? Ránk van szüksége!

Miben tudunk szakértő segítséget nyújtani Önnek? Készre kevert HET festékek mellett színkeverő rendszerünk által több ezer színből választhat, vakolatok, gipszek, ragasztók széles választékából. Hőszigetelés? Építőipari kivitelezés? Ez mind a mi asztalunk!

Jöjjön be hozzánk!

Egy kis ízelítő az általunk kínált márkák közül:

Valmor, Coror, Factor, Mester, Trinát, Héra, Baumit, Rigips, Cellkolor, Supralux, Pattex, Sadolin, Helios, Graymix falfestékek és komplett hőszigetelő rendszerek.

MESTER PISZTOLYHAB

Ajánlja a terméket másoknak!

Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

Készleten
Érdeklődjön
Nincs elérhető termékváltozat!

Termék részletes leírása

Mester Pisztolyhab
A termék rövid leírása:
Poliuretán alapú, egy komponensű pisztolyhab. A környezet számára ártalmatlan hajtógázt tartalmaz.
Feldolgozása habkinyomó pisztollyal.
Kiszerelési egységek:
750 ml 12 db/karton
Színe: sárgás
Alkalmazási területek:
Fugák, nyílások és üregek kitöltése nyílászárók és a falazat között, redőnyszekrényeknél. Ajtótokok rögzítéséhez. Kíválóan tapad fához, betonhoz, téglafalazathoz, vakolathoz, sztiroporhoz, poliészterhez és PVC-hez.
A felhasználás módja:
A tapadó felületeknek tisztának, leválasztóanyagtól mentesnek, és teherbírónak kell lenniük. A port, zsírt. Olajat és laza részeket el kell távolítani. A gipsztartalmú alapfelületeket megfelelő gipszalapozóval kell bekenni. Az acélt védőbevonattal kell előkezelni.
Alapfelület előkezelése: A felhordás habpisztollyal történik. A pisztolyra vonatkozó előírásokat szükséges betartani. A fugát vagy az üreget kb. 50 % -ig kell kitöltani habbal, mivel a hab átkeményedés közben kitágul kb. a duplájára.
Megkeményedés után a hab tökéletesen feszültségmentes. Nagyobb üregek esetén rétegenként is felhordható.Minden réteg felhordása után kb. 10-15 percet kell várni. Minden egyes réteget finoman porlasztott vízpárával kell befújni.
Fugaméretek:
A rések mérete 5 – 40 mm között legyen 40 mm-nél szélesebb rések esetén esetleg több rétegben célszerű a habot betölteni.
Tisztítás:
A friss habot Poliuretánhab – tisztítóval le lehet törölni. A megkeményedett habot csak mechanikus úton lehet eltávolítani.
Biztonsági szempontok
A friss hab besorolása: enyhén mérgező. Kérjük, a flakonon lévő figyelmeztetéseket feltétlenül tartsa be. A bedolgozás során gumikesztyű viselete szükséges , mivel a friss hab erősen ragad, megkötés után csak mechanikus úton lehet eltávolítani. Az anyag éghető komponenseket tartalmaz. Ezért zárt helyiségben az alapos szellőztetésről gondoskodni kell, tűzforrásoktól ( nyílt láng, elektromos készülékek ) távol kell tartani. Feldolgozás közben a dohányzás tilos.
Műszaki adatok:
Fajsúly: 19+/-6 kg/m3
Kihozatal a hőmérséklettől és a levegő nedvességtartalmától függően: 750 ml – 48+/-3
Ragadásmentes: 10+/-2 perc múlva
Vágható: 23+/-2 perc múlva
Hőállóság (kész hab): -30 - +80oC
Formatartóság: +/-10%
Szilárdulási időtartam: A réteg vastagságától, a hőmérséklettől valamint a levegő nedvességtartalmától függően 5-24 óra.
Nyomoszilárdság: >8 N/cm2
Éghetőség: DIN 4102-B3 (magától kialszik)
Kötődőképesség: Kitűnő faanyaghoz, betonhoz, téglához, vashoz, alumíniumhoz, üveghez stb. Műanyagfóliához, szilikonhoz és teflonhoz nem kötődik. A kötődőképesség növelése érdekében ajánlatos előzőleg a felületet megtisztítani.
Eltávolítása: A ruhára és bőrre került habot, ha lehet azonnal távolítsuk el PUR habtisztító, hígító, aceton vagy szesz stb. segítségével. A megkeményedett hab csakis mechanikus úton, kaparással távolítható el, vagy HANNO purhab eltávolító segítségével.
Tárolás: Eredeti csomagolásban +5oC és +25 oC hőmérséklet között 12 hónapig. A dobozokat függőleges helyzetben tároljuk.
Veszélyesség: Ártalmas. Fokozattan tűzveszélyes.
A Műszaki specifikáció kibocsájtása nem jelent garanciavállalást a termék alkalmazásával és annak körülményeivel összefüggésben. A feldolgozás módját a mindenkori helyi körülményekhez kell igazítani. A felhasználót kérjük, hogy feldolgozás előtt próbaképpen győződjön meg az alkalmasságról, hogy a hibák elkerülhetők legyenek. Ennek elmulasztása esetén a keletkezett hibákért nem vállalunk felelősséget. Minden további kérdésben állunk szíves rendelkezésükre.