Regisztrálom a Boltomat!

MAGNETIC

Ajánlja a terméket másoknak!
Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • mágnesezhető felület
  • átfestve is tapad rajta a mágnes  

Vízhígítású speciális festék beltéri használatra. Mágnesezhető felületet hoz létre. Ha a Magnetic-kel festett felület színe nem felel meg, egy-két réteg beltéri falfestékkel át lehet azt festeni. A vastag rétegben való felülfestés csökkenti a mágnesezhetőséget. Az egyedül csak Magnetic-kel festett felület nem kopásálló.

ALKALMAZÁSI TERÜLET: Száraz beltéri helyiségek beton, vakolt, faforgácslap és glettelt felületein. 

FELHASZNÁLÁS:

FELHORDÁSI KÖRÜLMÉNYEK: A festendő felület legyen száraz, tiszta, hőmérséklete legyen legalább 10 °C. A levegő hőmérséklete legyen legalább 5°C, relatív páratartalma pedig 80% alatt.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE: Festetlen felületek: Távolítsa el a felületről a port, a rozsdát, a zsíros, olajos, a viaszos és egyéb szennyeződéseket. A repedéseket, töréseket, szögek helyét töltse ki, az egyenletlen felületeket egyenlítse ki a megfelelő Tikkurila termékkel. Alapozza a felületet Feelings Univerzális Alapozóval (Feelings Universal Primer). Korábban festett felületek: Mossa le a felületet Maalipesu-val, óvatosan öblítse le, majd hagyja megszáradni. A fényes felületeket csiszolja mattra egy csiszolópapírral, hogy biztosítsa a festék maximális tapadását. Távolítsa el a csiszoláskor keletkezett port.

FELHORDÁS: Felhordás előtt és közben is időnként alaposan keverje el a festéket. Hordja fel a Magnetic-et 3 rétegben rövid szőrű hengerrel, vagy ecsettel. Az egyes rétegek felhordása közben hagyjon 24 óra száradási időt. A 0,5 l-es festék kb. 1,5 m2 három rétegben történő lefestésére elég. A Magnetic-es felületet egy nap múlva lehet akrilát latex festékkel átfesteni.

FESTŐSZERSZÁMOK TISZTÍTÁSA: Tisztítás előtt törölje le a szerszámokról a lehető legtöbb festéket, majd mossa le azokat vízzel. Az eszközök tisztítása után a mosdókagylót alaposan mossa ki, mert a festékben lévő vaspor eldugaszolhatja a lefolyót.

FELÜLET TISZTÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA: A festék normál körülmények között a teljes kikeményedést és tartósságot egy hónap alatt éri el, ezért ez alatt az idő alatt óvatosan kezelje a festett felületet. Ha a felületet rögtön, vagy nem sok idővel a festés után tisztítani kell, tisztítsa azt lehetőleg szárazon; használjon a tisztításhoz egy puha kefét, vagy portörlő ruhát. Egy hónap elteltével: lehetőleg száraz tisztítást alkalmazzon; használjon a tisztításhoz egy puha kefét, vagy portörlő ruhát. Ha nedves törlőruhával tisztítja a felületet, a tisztítás nyomot hagyhat azon.

Főbb tulajdonságok
Kiadósság:  kb. 1,5 m2 /0,5 l A valódi fedőképesség függ a festendő felület minőségétől, nedvszívó képességétől és a felhordás módjától
Száradási és átvonhatósági idő:  száraz és átfesthető 24 óra múlva
Hígítás, eszközök tisztítása: nem kell hígítani, tisztítás előtt törölje le a szerszámokról a lehető legtöbb festéket, majd mossa le azokat vízzel.
Felhordási módok: ecset, henger
Szín:  szürke
Fényesség: matt
Kiszerelés:  0,5l

Termékváltozatok

500 ml, szürke, matt
24 ajánlat
1 db termékváltozat elérhető