Regisztrálom a Boltomat!

Maestro cinkalapozó hideggalvanizáló aeroszol

Ajánlja a terméket másoknak!
Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • kül- és beltéri fémfelületek korrózió elleni tartós védelmére
  • gyorsan szárad
  • jól tapad 
  • 100 °C-ig hőálló felületet biztosít
  • hegeszthető

A MAESTRO cinkalapozó aeroszol kiválóan alkalmazható  kül- és beltéri fémfelületek korrózió elleni tartós védelmére, sérült  alapozások és hideggalvanizált felületek kijavítására. 

Gyorsan száradó,  jól tapadó, áthegeszthető, 100 °C-ig hőálló felületet biztosít. A  felület 10 perc száradási idő elteltével újra szórható. 

A cinkbevonat MAESTRO nitrolakkal vagy akrillakkal lakkozható, ill. MAESTRO akrilfestékkel átfesthető. Az átfesthetőséghez, átlakkozhatósághoz min. 3  óra száradási idő szükséges.

FESTÉSI JÓTANÁCSOK, AEROSZOLOS TECHNIKÁK

Minden festés alapja a megfelelő felületelőkészítés (csiszolás, zsírtalanítás, felületérdesítés), mert csak a jól előkészített felületen lesz az új dekoráció jó minőségű és tartós.

A festéket megtisztított és száraz felületre, lehetőleg 20-25°C-on alkalmazzuk. A festés megkezdése előtt a palackot min. 1 percig rázzuk, hogy a benne levő anyag homogenizálódjon.

Kb. 20-30 cm-es távolságból egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet. Az egyenletes fedést keresztszórással érhetjük el. A szóráskor minden egyes irányváltáskor haladjunk túl a szórófejjel a festendő felület határán.

Az aeroszolban lévő anyag a jó kiszórhatóság érdekében lényegesen hígabb a hagyományos festékeknél, így hajlamos a megfolyásra. A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk a felületre, ezt rövid száradási idő elteltével többször is megismételhetjük.

Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig.

Termékváltozatok

400 ml
Online rendelhető
1750Ft
Nincs elérhető termékváltozat!