Regisztrálom a Boltomat!

Maestro cink spray

Ajánlja a terméket másoknak!
Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • 300  °C-ig hőálló cinkbevonat készíthető
  • időjárásálló
  • kül- és beltéri fémfelületek tartós korrózió elleni  védelmére

Az aeroszol alkalmas kül- és beltéri fémfelületek tartós korrózió elleni  védelmére, sérült felületű, tűzihorganyzott munkadarabok javítására. 

A  festékkel időjárásálló, világos színű - tűzihorganyzáshoz hasonló -, 300  °C-ig hőálló cinkbevonat készíthető. Kitűnően ponthegeszthető. Minden  fémfelületen gyorsan szárad, kitűnően tapad. 

A festék 99%-os tisztaságú  cink pigmentet tartalmaz. 

A cinkbevonat MAESTRO nitrolakkal  átlakkozható. A palack tartalma kb. 2 m2 felület 1 rétegű festésére elegendő. 

A bevonat és a kupak színe közt árnyalatnyi eltérés lehetséges!

FESTÉSI JÓTANÁCSOK, AEROSZOLOS TECHNIKÁK

Minden festés alapja a megfelelő felületelőkészítés (csiszolás, zsírtalanítás, felületérdesítés), mert csak a jól előkészített felületen lesz az új dekoráció jó minőségű és tartós.

A festéket megtisztított és száraz felületre, lehetőleg 20-25°C-on alkalmazzuk. A festés megkezdése előtt a palackot min. 1 percig rázzuk, hogy a benne levő anyag homogenizálódjon.

Kb. 20-30 cm-es távolságból egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet. Az egyenletes fedést keresztszórással érhetjük el. A szóráskor minden egyes irányváltáskor haladjunk túl a szórófejjel a festendő felület határán.

Az aeroszolban lévő anyag a jó kiszórhatóság érdekében lényegesen hígabb a hagyományos festékeknél, így hajlamos a megfolyásra. A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk a felületre, ezt rövid száradási idő elteltével többször is megismételhetjük.

Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig.

Termékváltozatok

400 ml, cink
3 ajánlat
1 db termékváltozat elérhető