Regisztrálom a Boltomat!

Kittfort Rudokitt hőálló tömítő

Ajánlja a terméket másoknak!

Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Kittfort Rudokitt hőálló tömítő

Univerzális előrekevert hőálló tömítő, égésterek javítására, samottéglák, fémrostélyok beragasztására. A tömítő 1350 °C-fokig hőálló.

A gitt elkészítése:
A gitt felhasználásra kész, azonban munka előtt ajánlott alaposan átkeverni. Esetlegesen hígíthatjuk vízüveg és víz 1:2 arányú keverékével, de csak max. 5%-ban. Ezután az anyaggal ugyanúgy dolgozunk mint az általános samot habarccsal, lényeges a nagyon vékony rétegben való felvitel (optimálisan 2-3 mm). Száradás után a gittkötés eléri a szilárdságot, ekkor a tűzhelybe fokozatosan be lehet gyújtani. 
Ragasztás fémfelületre:
A felületről eltávolítjuk a zsírszennyeződést, a port, és a rozsdát. A ragasztani kívánt felületet ajánlott bekenni víz és gitt 1:1 arányú keverékével, majd ha ez megszáradt kezdhetjük is a ragasztást. A Rudokittet a kemencék belső falrétegének a védelmére lehet használni, valamint a fémrészekre, amelyek ki vannak téve a magas hőhatásnak. A gitt szintén használatos, mint samott tégla javítására, mint a hőálló fal ragasztására a kályhákban, kandallókban és egyéb tűzhelyekben. A gittet minden olyan helyen használhatja, ahol a hőmérséklet nem haladja meg az 1400 °C-fokot. A munka elvégzése után halaszthatatlanul mossa el az összes munkaeszközt. Ha nem használja el az összes anyagot, akkor ajánljuk a maradék felületét elsimítani és kb. 2mm vékony rétegben vízzel beborítani, ezáltal meggátoljuk a beszáradását.

Kiszerelés: 1,8 kg
Színárnyalat: szürkésfekete
Ragasztás és javítás: égésterek és hőálló lemezek, rostélyok, samottlapok beragasztására
Alkalmazás: spatulya
Nyitott idő: az idő nem korlátolt
Porszáraz: égésterek és hőálló lemezek, rostélyok, samottlapok beragasztására
Hígító: Vízüveg/víz - 2 : 1
Eszközök tisztítása: víz
Tárolás: +5 °C és +25 °C. Fagyveszélyes!
Szavatossági idö: 24 hónap eredeti zárt kiszerelésben
Veszély jelek: Xi-irritatív

Termékváltozatok

Készleten
Érdeklődjön
Nincs elérhető termékváltozat!