Regisztrálom a Boltomat!
Folyékony tapétaragasztó

Folyékony tapétaragasztó

Ajánlja a terméket másoknak!

Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

13 ajánlat
Érdeklődjön
14 ajánlat
370Ft-tól
2 db termékváltozat elérhető

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Előrekevert folyékony tapétaragasztó, tapéták falra, vakolatra, fára, műanyag préselt fa és más szilárd felületre való felragasztásához, amely felület szennyeződéstől megtisztított. Előnye, hogy azonnal használható, szükség esetén vízzel hígítható, és a tapéta alatt sem fog gombásodni a fal. Elsősorban ajánlott ragasztáskor mindig úgy eljárni, mint ahogy a tapéta gyártó feltünteti a csomagoláson. Kiadósság: 10m²/1l.

Használati útmutató papírtapéta ragasztásakor: A Tapéta ragasztó folyékony, azonnali felhasználásra alkalmas, ha esetleg szükség van hígabb kivitelezésére, abban az esetben max. 5%-ban lehet hozzá vizet adni. Ajánlott a ragasztót alaposan felrázni, majd egy kívánt mennyiséget vödörbe kiönteni.

Ragasztás: Megfelelő festőecsettel kenjünk vékony egyenletes réteget a papírtapéta egész felületére, úgy hogy 1m² tapéta felületre kb. 0,1 liter ragasztót vigyünk fel. Ezután a tapétát kettéhajtjuk a bekent felületükkel egymáshoz nézve, és 5-10 percig állni hagyjuk. A pihenési idő elteltével óvatosan széthajtjuk a tapétát, és így már a tapéta készen is áll a falra való ragasztáshoz. A tapétát a mennyezettől kezdjük lefelé ragasztani. A felső részét a falhoz nyomjuk és lefelé simítjuk el, egyúttal az oldalsó irányokba is, puha textília vagy puha kefe segítségével. Így haladunk sorban az egész helyiség kitapétázásával.

     

Kiszerelés: 1 kg, 3 kg
Színárnyalat: színtelen
Ragasztás: papírtapéták
Alkalmazás: ecset
Kiadósság: 100 g/1 m2
Porszáraz: felületszáraz 60 perc, teljes átszáradás 24 óra 20 °C-on
Eszközök tisztítása: víz
Tárolás: +5 °C és +25 °C. Fagyveszélyes!
Szavatossági idö: 24 hónap eredeti zárt kiszerelésben
Veszély jelek: nincs