Regisztrálom a Boltomat!

Inntaler diszperziós beltéri falfesték bázis

Ajánlja a terméket másoknak!

Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők:

  • Beltéri bázisfesték
  • Vízzel higítható, transzparens
  • Gépi színezéshez
  • Matt, tartós

Fedőpigmentet nem tartalmazó,vízzel hígítható,transzparens, beltéri bázisfesték. Színezés nélkül felhasználásra nem alkalmas, közepes vagy mély színtónusok gépi színezéséhez alkalmazzuk. Bevonata matt, tartós, jó pára- és légáteresztő.

Alkalmazási terület

Bázisként szolgál közepes színárnyalatok eléréséhez. A terméket azokhoz a CEAC színezőrendszerrel végzett gépi színezésekhez alkalmazzuk, ahol ezt a színreceptúra előírja. Színezés után az Inntaler d bázis falfesték vakolt, meszelt, vagy már más diszperziós festékkel festett belső falfelületekre, továbbá fűrészporos tapétára, gipszkarton felületre felhordható.

Felhasználás

A festendő felületeknek tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A gletteléshez ajánljuk a Poli-Farbe Corso glettgipszet. Új, vakolt és erősen szívó felületeken - pl. gipszkartonon, glettelt felületeken -a szívóképesség kiegyenlítésére, a foltosodás elkerülésére, a színezett Inntaler d bázis felhordása előtt alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. Száradás után kezdhetjük meg a festést a jól felkevert, a kívánt színre beszínezett Inntaler d bázis beltéri diszperziós falfestékkel. A tökéletes színazonosság biztosítására egybefüggő felületekhez a szükséges festékmennyiséget egy adagban színezzük. Minden esetben végezzünk próbaszínezést. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással történhet 2-3 rétegben. A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelő - kb. 2 óra - száradási időt. Nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékletű festékkel, vagy +5°C-nál hidegebb helyiségben, beleértve a falhőmérsékletet is. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Összetétel

műanyag diszperzió, kálcium-karbonát, festékadditív, víz

Főbb tulajdonságok
Kiadósság:  3-4 m2/liter, 2 rétegben
Száradási és átvonhatósági idő:  20°C-on: 2 óra. Átvonható: 2 óra
Hígítás, eszközök tisztítása: max. 5% vízzel
Felhordási módok: szórással, hengerezéssel, ecseteléssel
Szín:  Bázis
Színezés: CEAC színezőrendszerrel végzett gépi színezésekhez alkalmazzuk, közepes színárnyalatok eléréséhez
Fényesség: Matt
Kiszerelés:  2L; 4L; 8L; 16L
Minőségmegőrzési idő: 24 hónapig 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!
Tűzveszélyességi fokozat: E Nem tűzveszélyes!

Termékváltozatok

2 l, bázis, matt
21 ajánlat
4 l, bázis, matt
21 ajánlat
8 l, bázis, matt
21 ajánlat
15 l, bázis, matt
22 ajánlat
4 db termékváltozat elérhető