Regisztrálom a Boltomat!
HÉRA SZILIKÁT BELSŐ FALFESTÉK

HÉRA SZILIKÁT BELSŐ FALFESTÉK

Ajánlja a terméket másoknak!

Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

15 l, fehér, matt
16 ajánlat
22530Ft-tól
1 db termékváltozat elérhető

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

HÉRA SZILIKÁT BELSŐ FALFESTÉK

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

  • Hígithatóság: Vízzel (max. 10 %).
  • Kiadósság: 4 m2/liter
  • Kiszerelések: 16l
  • Száradási idő: 10 óra
  • Javasolt rétegszám: 2 réteg

JELLEMZŐK

Műemlék minőség.

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

Ásványi eredetű vakolatokra, valamint beton, tégla, azbesztcement felületekre használható. Felújító festékként is alkalmazható a régebben már mész- vagy ásványi festékkel festett felületekre. Szilikát vegyületek képződése közben szilárdan kötődik az alaphoz. Kitűnő páraáteresztő képességű. Könnyen ecsetelhető, jó töltőképességű, nagy fedőképességű festék.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

Az alapfelület tiszta, szilárd, hordképes és száraz legyen.Régi felületekről a laza, pergő, málló részeket el kell távolítani, a vakolat hibákat ki kell javítani. A megfelelően előkészített felületet alapozni kell szilikát alapozóval vagy hígított HÉRA PÁRAÁTERESZTŐ SZILIKÁT BELSŐ FALFESTÉKKEL.

Az alapozott felületre minimum 24 óra száradási idő után hordható fel az első réteg HÉRA PÁRAÁTERESZTŐ SZILIKÁT BELSŐ FALFESTÉK két rétegben (+8oC feletti levegő és felületi hőmérsékleten) a rétegek közötti 4-6 órás száradási időt biztosítva. A festőszerszámok használat után azonnal vízzel tisztíthatók. A megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (pl. nitrohígító) távolítható el. A nem festendő épületrészeket (üvegtáblák, műanyag- vagy fémrészek) fóliával le kell takarni. A fröcsköléseket és a foltokat azonnal bő vízzel el kell távolítani. Az egybefüggő, egyszerre látszó felületekre azonos gyártási dátumú terméket kell felvinni.