Regisztrálom a Boltomat!

STYRO-BOND gipszkarton ragasztóhabarcs

Ajánlja a terméket másoknak!

Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Felhasználási terület

Gipszkartonlemezek ragasztására, téglafalra és betonra, függőleges felületekre. Kizárólag beltéri használatra ajánlott. Gipsztartalmú kémiai adalékokkal javított portermék.

Felületi elvárások

A felületnek szilárdnak, száraznak, zsugorodás és oldószermentesnek kell lennie. Táskás, málladozó vakolatot vagy egyéb szennyeződéseket teljesen el kell távolítani, az erősen nedvszívó hordozó felületeket a jó tapadás érdekében STYRO-BOND HO Univerzális diszperziós mélyalapozóval vagy STYRO-BOND PLUSZ Tapadóhíddal ajánlott előkezelni.

Lazaszerkezetű vakolatra és ki nem száradt betonra nem alkalmazható!

Alkalmazása

Szennyeződésektől és gipszkarton maradványoktól mentes tiszta keverőedénybe 12-13 liter vizet öntünk, amibe 25 kg STYRO-BOND Ragasztógipszet szórunk és keverőszárral csomómentesen elkeverjük, 5 perc pihentetés után – amennyiben szükséges további víz vagy poranyag hozzáadásával – paszta sűrűségűre keverjük. Ha poranyag utólagos adagolásával állítjuk be a szükséges állagot, a nyitott idő jelentősen lecsökkenhet.  Figyeljünk arra, hogy csak a bedolgozhatósági időn belül felhasznált mennyiséget keverjük be egyszerre. A STYRO-BOND ragasztógipszből kis halmokat hordunk fel kb. 3 cm vastagságban  30-40 cm távolságban egymástól a gipszkarton ragasztandó oldalára, valamint körbe a lap szélére  vékony sávban. A gipszkartont függőlegesen és vízszintesen a falhoz nyomjuk, és simítóléc segítségével, 10 percen belül síkba kalapáljuk. A következő adag bekeverése előtt, az edényt alaposan tisztítsuk meg a megkötött habarcs maradványoktól, mert az lerövidíti a következő keverés kötésidejét.

Csomagolás: 25 kg

Termékváltozatok

Készleten
Érdeklődjön
Nincs elérhető termékváltozat!