Tól-ig.hu logo.hu Minden ami a házadhoz kell!

Nyitólap
96
Bolt
129249
Ajánlat
81
Gyártó
Üres
STYRO-BOND Gipszkarton Javító Lap

STYRO-BOND Gipszkarton Javító Lap

Ajánlja a terméket másoknak!

Öntapadós, üvegszövet hálóra ragasztott perforált alumínium lap, falazatok (beton, vakolt falak, gipszakarton, OSB, hungarocell) sérüléseinek, hiányainak, villanyszerelő dobozok helyének megszüntetésére és eltakarására szolgál.

Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

1 db
10x10 cm/5 db
3 ajánlat
1 db
15x15 cm+20x20 cm
3 ajánlat
2 db termékváltozat elérhető

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Celldömölk (Vas megye)
Érdeklődjön!
Készleten
Dunaharaszti (Pest megye)
Érdeklődjön!
Kérésre beszerezzük
Érdeklődjön!
Kérésre beszerezzük

Termék részletes leírása

Öntapadós, üvegszövet hálóra ragasztott perforált alumínium lap, falazatok (beton, vakolt falak, gipszakarton, OSB, hungarocell) sérüléseinek, hiányainak, villanyszerelő dobozok helyének megszüntetésére  és eltakarására  szolgál.

Felhasználási útmutató

Felület előkészítése: a gipszkarton lap felületén lévő sérülések, kisebb lyukak felületén lévő laza részeket spatulával és dörzspapírral távolítsuk el. A lyuk körüli felületet alaposan portalanítsuk az öntapadós háló tökéletes tapadása érdekében.

Először távolítsa el a Gipszkarton javító öntapadós lap hátoldalán lévő szilikon papírlapot, majd illessze a lyuk felületére úgy, hogy az alumínium lap szélei minimum 2-2 centimétert takarjanak a felületből. Az öntapadós hálót simítsuk a pormentesített felületre. A felragasztott javító lapra STYRO-BOND SW glettet vigyünk fel vékony rétegben, úgy, hogy a háló széleitől legalább 5-5 cm sávot fedjen be. Száradás után csiszoljuk meg, szükség esetén még egy vékony réteg glett réteggel alakítsuk ki a végleges felületet. Teljes kiszáradás után csiszoljuk meg, igény esetén festető és tapétázható.

Méret/csomagolás/tasak: 10 x 10 cm/5 db/ ; 15 x 15 cm/1db/ és 20 x 20 cm

Termék galériája