Regisztrálom a Boltomat!
FRESCO BELTÉRI MÉSZFESTÉK

FRESCO BELTÉRI MÉSZFESTÉK

Ajánlja a terméket másoknak!

Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

14 l, fehér, matt
37 ajánlat
5300Ft-tól
4 l, fehér, matt
37 ajánlat
2350Ft-tól
2 db termékváltozat elérhető

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

FRESCO BELTÉRI MÉSZFESTÉK

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

  • Hígithatóság: Szükség esetén vízzel.
  • Kiadósság: 8 m2/liter
  • Kiszerelések: 4l; 14l
  • Átfesthetőségi idő: 4 óra
  • Száradási idő: 2 óra
  • Javasolt rétegszám: 2-3 réteg

JELLEMZŐK

Kiváló páraáteresztő képességű, friss mész illatot árasztó bevonatot képez, mindezek mellett oldószer és biocid mentes beltéri mészfesték. Az oltott és érlelt mész hagyományos jó tulajdonságainak megtartása mellet a FRESCO beltéri mészfesték könnyebb felhordhatóságot és esztétikus, selymes megjelenést biztosít.

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

Raktárak, pincék, lakások, vályogházak beltéri falfelületeinek fertőtlenítő festékeként használható.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

A meszelni kívánt beltéri falfelület legyen szilárd, száraz és tiszta, tisztítsuk meg a rosszul tapadó részektől, portól, látható olaj- és zsírmaradékoktól vagy egyéb szennyeződésektől. Az újonnan felhordott vakolatokat festés előtt legalább 3-4 hétig hagyjuk száradni (20 °C-on, 65% páratartalom mellett). A falpenésszel, ill. gombával fertőzött felületeket festés előtt feltétlenül tisztítsuk meg, és fertőtlenítsük MERKUR-F/HÉRA penészgátló lemosóval. A mészfestéknek megfelelő alap lehet valamennyi jó nedvszívó képességű, ásványi-, új vagy régi, mész- és mészcementes finom vakolat. Nem ajánljuk enyves festékkel lefestett felületre, olajfestékkel, lakkal, zománccal átfestett felületekre, illetve műanyagra és fára.

A FRESCO mészfestéket AQUAKOLOR színezőpasztával lehet színezni úgy, hogy a színezőpaszta mennyisége maximum 3% lehet. A színezékkel összekevert festéket tárolni nem szabad. Színezésnél minden esetben végezzen próbafestést.