Regisztrálom a Boltomat!

FINNGARD CONCRETE

Ajánlja a terméket másoknak!
Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • homlokzatok és lábazatok festéke
  • időjárásálló bevonat 

Bázisfesték! A és C Színek: a Tikkurila Homlokzati Színkártya színei, az NCS színrendszerből a színező rendszer által engedélyezett színek. 

Felhívjuk figyelmét, hogy a feltüntetett ár a bázis festékre vonatkozik! A színre keverés költségeiről kérjük érdeklődjön a forgalmazó üzletnél! Köszönjük

Terméktípus: Vízhígítású, akril kültéri lábazat- és homlokzatfesték. Vízlepergető és színét jól megőrző, magas páraáteresztő képességű felületet hoz létre, ami jól ellenáll az időjárás viszontagságainak (esőzések, hőmérséklet ingadozás, UV sugárzás).

Alkalmazási terület: Hagyományos mész-cement és cement vakolatok, vékony ásványianyag-tartalmú vakolatok, akrilát és szilikontartalmú vakolatok és beton felületek dekorációs és védelmet nyújtó festésére.

FELHASZNÁLÁS:

FELHORDÁSI KÖRÜLMÉNYEK: A festendő felület legyen száraz, tiszta. A levegő hőmérséklete legyen legalább 5°C, relatív páratartalma pedig 80% alatt. 

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE: Festetlen felületek: Az újonnan vakolt –és az új beton felületeket legalább 4 hét száradási -és megkötési idő elteltével lehet festeni. Távolítsa el a felületről a port, a rozsdát, a sókat, a zsíros, olajos, viaszos és egyéb szennyeződéseket és a laza, leváló festék –és vakolati rétegeket. A felületi szennyeződéseket és az esetleges penészt javasolt a megfelelő tisztítószerekkel eltávolítani. Az új épületek homlokzatát csak az első fűtési szezon után fesse le. A töréseket, repedéseket és az egyéb felületi sérüléseket töltse ki, az egyenletlen felületi részeket egyenlítse ki a felület anyagához hasonló töltőanyaggal. A fényes beton felületeket és a meglévő fényes festékrétegeket durvára kell csiszolni-érdesíteni. A festetlen, porózus és fokozottan nedvszívó felületeket alapozza Finngard vizes Alapozóval (Finngard Primer W). A kevésbé nedvszívó felületeket alapozhatja Finngard Nanoprimer-rel is, vagy a Finngard Concrete 20%-ban vízzel hígított változatával. A korábban festett felületeket alapozza Finngard Nanoprimer-rel, amit a fedőfesték színéhez hasonlóra ki tud kevertetni, vagy a Finngard Concrete 20%-ban vízzel hígított változatával.

FELHORDÁS: Biztosítson a felület egészére elegendő, egy gyártási számmal jelzett festéket. Amennyiben mégis különböző gyártási számú kannákat/dobozokat kell használnia, keverje össze a teljes festékmennyiséget egy edényben. A felhordás előtt alaposan keverje el a festéket. Hordjon fel két réteg festéket ecsettel, hengerrel, vagy szórással. Az átfedések és a lehetséges színkülönbségek elkerülése érdekében fessen le egy felületi részt egyszerre. A technikai szüneteket a sarkokhoz érve iktassa be.

FESTŐSZERSZÁMOK TISZTÍTÁSA: Tisztítás előtt törölje le a szerszámokról a lehető legtöbb festéket, majd mossa le azokat vízzel. 

Főbb tulajdonságok
Kiadósság:  4-8 m2 /liter/réteg A valódi fedőképesség függ a festendő felület minőségétől, nedvszívó képességétől és a felhordás módjától.
Száradási és átvonhatósági idő:  érintésszáraz 3 óra múlva, átfesthető min. 8 óra múlva
Hígítás, eszközök tisztítása: vízzel. Az első réteg felhordásához szükség esetén hígítsa a
festéket max. 20%-ban vízzel.
Felhordási módok: ecset, henger, szórás
Szín:  bázisfesték
Fényesség: matt
Kiszerelés:  0,9 l, 2,7 l, 9 l

Termékváltozatok

900 ml, bázis A, matt
29 ajánlat
900 ml, bázis C, matt
29 ajánlat
2.7 l, bázis A, matt
30 ajánlat
2.7 l, bázis C, matt
30 ajánlat
9 l, bázis A, matt
29 ajánlat
9 l, bázis C, matt
29 ajánlat
6 db termékváltozat elérhető