Regisztrálom a Boltomat!

Fehércement dán (széria)

Ajánlja a terméket másoknak!
Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők 

  • gyorsan megkeményedõ portland cement kimagaslóan fehér színben.
  • magas korai (2 napos) és végsõ (28 napos) szilárdsággal
  • fehér színû betonok, száraz keverékek, habarcsok, térkövel, járdalapok, mûkövek, burkolatok készítéséhez
  • fugázóanyagok, vakolatok, glettek és ragasztók gyártásához
  • általános építőipari célokra bázis,- vagy adalékanyagként  

Alkalmazás 

Jellemzője a kimagaslóan fehér szín, a rendkívül alacsony alkáli-só tartalom, és a magas szulfát ellenálló képesség. Alkalmazás A fehércement hidraulikus kötőanyagként felhasználható általános építőipari célokra, fehér színű betonok, száraz keverékek, habarcsok, térkövek, járdalapok, burkolatok, műkövek gyártásához, esetenként vakolatok, glettek, fugázó anyagok és ragasztók gyártásánál bázis – vagy adalékanyagként, valamint fugázási munkákhoz, hézagok tömítésére, javításra. Színes betonok készítésénél a fehércement adja a bázisszínt és ehhez keverjük hozzá a színező festéket. Fehér betonok gyártásánál világos, fehér adalékanyagokat válasszunk, pl. világos, tiszta zúzalékot, fehér gránitot, vagy márványőrleményt. Az AALBORG WHITE cementet fehér vagy színes szárazkeverékként gyakran használják homlokzatok színezésére. Az AALBORG WHITE jól felhasználható panelek, erkélyek, külső és belső épületdíszek, szobrok, teraszok, medencék készítésénél. Kevésbé kihangsúlyozott tulajdonsága, hogy a közlekedésbiztonság területén is széles körben alkalmazzák. Például szegélykövek, útjelzők, korlátok, sorompók, feljárók, rézsűk és elválasztó elemek esetében. Speciális felhasználói igények esetében kérje a gyártó, illetve a forgalmazó segítségét. 

Felhasználás 

A fehércement csapvízzel, állandó keverés mellett, a cement fokozatos hozzáadagolásával kellő sűrűségűre, csomómentesre keverjük. A felhasználási területtől függően más-más adalékok, például zúzott kő, homok, plasztifikátorok, kötésgyorsítók és késleltetők adagolhatók hozzá.

A bekevert fehércement kb. 60 percig jól felhasználható, majd utána megkeményedik. A kötés megkezdése után az anyagot már tovább felhasználni nem szabad! A szerszámokat a használat után ajánlatos bő vízzel lemosni.

Termékváltozatok

2 kgAALBORG
2 ajánlat
25 kgAALBORG
2 ajánlat
5 kgAALBORG
2 ajánlat
50 kgAALBORG
2 ajánlat
4 db termékváltozat elérhető