Regisztrálom a Boltomat!
FEELINGS VÍZTASZÍTÓ ALAPOZÓ

FEELINGS VÍZTASZÍTÓ ALAPOZÓ

Ajánlja a terméket másoknak!
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

3 l, áttetsző zöld
24 ajánlat
Érdeklődjön
1 db termékváltozat elérhető

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • párás helyiségekbe és uszodákba is megfelel 
  • penészgátló adalékot tartalmaz
  • nagyszerű alap nedves helyiségekbe a Feelings Különleges Falfesték alá 

Terméktípus: Vízhígítású, penészgátló adalékot tartalmazó víztaszító alapozó, elsősorban párás helyiségek falainak és mennyezeteinek az alapozására. Különösen alkalmas nedves helyiségek, mint pl.: konyha, fürdőszoba, zuhanyzó, uszoda, kiszolgáló helyiségek belső falfelületeinek alapozására.

Alkalmazási terület: Vakolt, tégla, gipszkarton, stb. felületek festésére.*

FELHASZNÁLÁS: 

FELHORDÁSI KÖRÜLMÉNYEK: A festendő felület legyen száraz, tiszta, a levegő hőmérséklete legyen legalább 10°C, relatív páratartalma pedig 80% alatt.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE: Távolítsa el a felületről a port, a zsíros, olajos, viaszos és egyéb szennyeződéseket és a laza, lepergő rétegeket. Használja a megfelelő Tikkurila terméket a felület tisztítására, az esetleges penész eltávolítására. A repedéseket, töréseket, szögek helyét töltse ki, az egyenletlen felületeket egyenlítse ki a megfelelő, nedves helyiségekbe való Tikkurila töltőanyaggal. A fényes, kemény festékkel festett és a javított felületeket alaposan csiszolja le. Bizonyosodjon meg róla, hogy a teljes felület megfelelően elő van készítve a festéshez.  

FELHORDÁS: Felhordás előtt alaposan keverje el a festéket. Hordja fel a terméket ecsettel, hengerrel vagy szórással két rétegben a felület teljes egészére, a rétegek között 4 óra száradási időt hagyva. Az első réteghez hígítsa az alapozót 1:1 arányban vízzel. Ha üveghálós tapéta felületre fest, a második réteg Feelings Víztaszító Alapozót fesse a tapétára, a felület teljes egészén. 

FESTŐSZERSZÁMOK TISZTÍTÁSA: Tisztítás előtt törölje le a szerszámokról a lehető legtöbb festéket, majd mossa le azokat vízzel. A festőszerszámokra száradt festéket mossa le Pensselipesu-val. 

Főbb tulajdonságok
Kiadósság:  4-6 m2 /liter/réteg hígítatlanul A valódi fedőképesség függ a festendő felület minőségétől, nedvszívó képességétől és a felhordás módjától.
Száradási és átvonhatósági idő:  érintésszáraz 4 óra múlva, (23°C-on és 50% relatív átfesthető 4 óra múlva,
Hígítás, eszközök tisztítása: vízzel, szükség esetén
Felhordási módok: ecset, henger, szórás
Szín:  áttetsző zöld
Kiszerelés:  3l