Regisztrálom a Boltomat!

FEELINGS MINTÁZÓ FESTÉK

Ajánlja a terméket másoknak!
Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • lassan szárad, könnyen mintázható  
  • különleges felületek alkotója, akár a parafát is utánozza 

Terméktípus: Szagtalan, vízhígítású áttetsző mintázófesték, beltéri helyiségek mintázó festésére. Hosszú száradási idejének köszönhetően könnyen mintázható.ecsettel, hengerrel, ronggyal, szivaccsal, stb.

Alkalmazási terület: Beltéri falak és mennyezetek mintázó festésére.

Bázisfesték! (CAP) Színek: a Feelings Mintázófesték színskála és a Tikkurila Symphony színkártya színei A Feelings Mintázófesték végső színe függ az alatta fölfestett Feelings Beltéri Falfesték (Feelings Interior Paint) színétől. A száradás utáni végső szín bizonyos esetekben sötétebbnek látszódhat a színmintánál.

FELHASZNÁLÁS:

FELHORDÁSI KÖRÜLMÉNYEK: A festendő felület legyen száraz, tiszta, a levegő hőmérséklete legyen 15-23°C, relatív páratartalma pedig 30-70%. 

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE: Festetlen felületek: Távolítsa el a felületről a port, a rozsdát, a zsíros, olajos, a viaszos és egyéb l szennyeződéseket, a laza, lepergő rétegeket. Egyenlítse ki a felületi egyenletlenségeket Presto vagy Spakkeli glettel, majd száradás után csiszolja meg a javított felületeket. Távolítsa el a csiszoláskor keletkezett port. Hordjon fel 2 réteg Feelings Beltéri Falfestéket (Feelings Interior Paint). Korábban festett felületek: Mossa le a felületet fölhígított Maalipesu tisztítófolyadékkal, óvatosan öblítse le, és hagyja megszáradni azt. Távolítsa el a laza, lepergő festékrétegeket. A fényes és kemény festékrétegeket csiszolja mattra. A csiszolás után portalanítsa a felületet. A repedéseket, töréseket és az egyenletlen felületi részeket töltse föl és egyenlítse ki Presto vagy Spakkeli glettel, majd száradás után csiszolja meg a javított felületeket. Távolítsa el a csiszoláskor keletkezett port. Hordjon föl 2 réteg Feelings Beltéri Falfestéket (Feelings Interior Paint).

FELHORDÁS: Felhordás előtt alaposan keverje el a festéket. Javaslatos próbafestést végezni egy kartonlapon. A termék áttetsző mivolta fokozásának céljából hígítsa azt 10-20%-ban vízzel. Hordja fel a terméket vékony rétegben hengerrel. A termék fölhordása után azonnal mintázza a felületet egy mintázóhengerrel, egyirányú mozdulatokkal. Ne használja a hengert oda-vissza irányított mozdulatokkal. Mintázza a felületet egyszerre egy kb. 1m hosszú sávban. Minden mintázó hengerezés után tisztítsa le a hengert egy kartonlapon végiggörgetve.

FESTŐSZERSZÁMOK TISZTÍTÁSA: Tisztítás előtt törölje le a szerszámokról a lehető legtöbb festéket, majd mossa le azokat vízzel. A festőszerszámokra száradt festéket mossa le Pensselipesu-val.

FELÜLET TISZTÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA: A Feelings Mintázófesték kb. 1 hónap alatt éri el a végső kikeményedést és tartósságot, ezért a felületet a festéstől számított egy hónapig lehetőleg ne tisztítsa. Ha mégis szükséges a tisztítás, tegye azt egy puha kefével, egy enyhén nedves törlőruhával. Egy hónap elteltével: tisztítsa a felületet semleges (pH 6-8) mosogatószerrel egy puha törlőruhával. A tisztítás után öblítse le és szárítsa meg a felületet. Kövesse a gyártó utasításait a mosogatószer adagolásával kapcsolatosan. FELÚJÍTÁS: A Feelings Mintázófestékkel festett felületeket Feelings Beltéri Falfestékkel (Feelings Interior Paint) lehet felújítani.

Főbb tulajdonságok
Kiadósság:  13-18 m2 /liter
Száradási és átvonhatósági idő:  érintésszáraz 12 óra múlva, átfesthető kb. egy nap múlva
Hígítás, eszközök tisztítása: vízzel
Felhordási módok: ecset, henger, mintázás mintázóhengerrel
Szín:  áttetsző, színezhető
Fényesség: matt
Kiszerelés:  0,9l 

 

Termékváltozatok

900 ml, áttetsző, matt
30 ajánlat
1 db termékváltozat elérhető