Regisztrálom a Boltomat!
FEELINGS INTERIOR PAINT beltéri falfesték

FEELINGS INTERIOR PAINT beltéri falfesték

Ajánlja a terméket másoknak!
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

2.7 l, bázis A, matt
31 ajánlat
12550Ft-tól
2.7 l, bázis C, matt
31 ajánlat
11118Ft-tól
9 l, bázis A, matt
31 ajánlat
Érdeklődjön
9 l, bázis C, matt
31 ajánlat
Érdeklődjön
900 ml, bázis A, matt
31 ajánlat
4654Ft-tól
900 ml, bázis C, matt
31 ajánlat
Érdeklődjön
6 db termékváltozat elérhető

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • mosható felületet ad
  • több ezer színre keverhető

Bázisfesték! (A és C)  Színek: fehér, a Tikkurila Symphony színkártya szerint. Árajánlatot mindig a forgalmazó üzlettől kérjen!

Terméktípus: Vízhígítású akrilát latex falfesték. Beltéri falak és mennyezetek festésére. Jól mosható matt felületet képez. Alacsony illatanyag kibocsátás. Építőanyagok károsanyag kibocsátási minősítése: M1.

Alkalmazási terület: Vakolt, beton, tégla, gipszkarton falak, MDF, tapétázott felületek, stb. festésére. *Az alapozást a használati utasítás szerint végezze.
A valódi fedőképesség nagyban függ a felület nedvszívó képességétől és a felhordás módjától.

FELHASZNÁLÁS

FELHORDÁSI KÖRÜLMÉNYEK: A festendő felület legyen száraz, tiszta, a levegő hőmérséklete legyen legalább 5°C, relatív páratartalma pedig 80% alatt. 

 FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE: Távolítsa el a felületről a port, a rozsdát, a zsíros, olajos, a viaszos és egyéb szennyeződéseket. Használja a megfelelő Tikkurila terméket a felület tisztítására, az esetleges penész eltávolítására. A repedéseket, töréseket, szögek helyét töltse ki, az egyenletlen felületeket egyenlítse ki a megfelelő Tikkurila termékkel. A fényes felületeket és a javított felületeket csiszolja le. Bizonyosodjon meg róla, hogy a teljes felület megfelelően elő van készítve a festéshez. A korábban már festett felületeken lévő üres foltokat pontozó mozdulatokkal alapozza a Feelings Beltéri Falfestékkel. Erős színek alá színezett alapozó használata ajánlott 

FELHORDÁS: Felhordás előtt alaposan keverje el a festéket. Szükség esetén hígítsa a festéket max. 10%- ban vízzel. Hordja fel a terméket ecsettel, hengerrel vagy szórással két rétegben a felület teljes egészére 

FESTŐSZERSZÁMOK TISZTÍTÁSA: Tisztítás előtt törölje le a szerszámokról a lehető legtöbb festéket, majd mossa le azokat vízzel. A festőszerszámokra száradt festéket mossa le Pensselipesu-val. 

FELÜLET TISZTÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA: A festék normál körülmények között a teljes kikeményedést és tartósságot kb. egy hónap alatt éri el, ezért ez alatt az idő alatt óvatosan kezelje a festett felületet. Ha a felületet rögtön, vagy nem sok idővel a festés után tisztítani kell, tegye azt egy száraz, vagy enyhén nedves törlőruhával. Egy hónap elteltével: tisztítsa a felületet egy száraz kefével, portörlővel. Az elszennyeződött felületeket tisztítsa semleges (pH 6-8) tisztítószerrel (pl. mosogatószeres vízzel) átitatott törlőruhával. A tisztítás után ne hagyja a felületet nedvesen. Kövesse a gyártó utasításait a mosószer adagolásával kapcsolatosan. 

FELÚJÍTÁS: a Feelings Beltéri Falfestékkel kezelt felületeket Feelings Beltéri Falfestékkel, vagy hasonló vízhígítású termékkel lehet felújítani.  

Főbb tulajdonságok
Kiadósság:  nem nedvszívó felületek: 10-12 m2 /liter/réteg, nedvszívó felületek: 7-9 m2 /liter/réteg A valódi fedőképesség függ a festendő felület minőségétől, nedvszívó képességétől és a felhordás módjától.
Száradási és átvonhatósági idő:  érintésszáraz ½ óra múlva,  átfesthető 1-2 óra múlva
Hígítás, eszközök tisztítása: vízzel, szükség esetén max. 10%-ban
Felhordási módok: ecset, henger, szórás
Szín:  bázisfesték
Fényesség: matt
Kiszerelés:  0,9l, 2,7 l, 9 l