Regisztrálom a Boltomat!
Dulux Resist Satin

Dulux Resist Satin

Ajánlja a terméket másoknak!

Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

17 ajánlat
Érdeklődjön
1 db termékváltozat elérhető

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők:

  • Könnyű felhordás
  • Hosszantartó védelem
  • Kiváló takarás
  • Ellenáll a foltoknak

A Dulux Resist Satin prémium minőségű ,alkidgyanta alapú, selyemfényű univerzális festék fém- és fafelületekre. Kültéren és beltéren egyaránt használható. A festék könnyen felhordható és kiváló fedőképességű.

Rétegek száma: 1-2 réteg

A felületek előkészítése:

A felületnek száraznak, épnek és tisztának (olaj-, zsír-, penész-, por- és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie. A felületről távolítsa el a rozsdát és a repedezett, rosszul tapadó, levelesen leváló vagy felpikkelyesedett korábbi bevonatokat. Az felületi hibákat javítsa ki a megfelelő gitt alkalmazásával, majd csiszolja simára. A megfelelő eredmény elérése érdekében festés előtt használjon Supralux Általános alapozót. Festés előtt győződjön meg arról, hogy a fűtőtest teljesen hideg.

Festés:

A legjobb eredmény eléréshez festéskor használjon mázoláshoz alkalmas rövidszőrű hengert vagy ecsetet. Ne hígítsa a festéket! Használat előtt jól keverje meg, hogy megfelelő állagát biztosítsa. Csak jól szellőző helyiségekben használja. A festéket 1-2 rétegben kell felvinni, a második réteg felvitele előtt várjon 16-24 órát. Festéskor a hőmérséklet legyen +5°C és +30°C között, a relatív páratartalom 85% alatt.

Tárolás: Tárolja a festéket +5°C és +30°C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban. Ne tárolja és ne is használja a festéket extrém hőmérsékleti körülmények között.

Újrahasznosítás: Csak a teljesen kiürült és kitisztított csomagolóedény hasznosítható újra. A termék maradékát és a termék maradékával szennyezett csomagolóedényt a kijelölt gyűjtőhelyre kell vinni. A kiürült csomagolóedény élelmiszerek tárolására nem alkalmas.

Munkavédelem: Tűzveszélyességi fokozat: II. Tűz- és robbanásveszélyes! Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Hőtől ,forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Az edény szorosan lezárva tartandó. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Hűvös helyen tartandó. A tartalom-edény elhelyezése hulladékként: valamennyi helyi, nemzeti, és nemzetközi szabályozás szerint. Tartalmaz:2-Butanon-oxim. Allergiás reakciót válthat ki. Ha ventillátorral a káros anyagok elszívása nem elegendő, megfelelő légzésvédő készüléket kell használni.

Főbb tulajdonságok
Kiadósság: 16m²/L
Alapozás: festés előtt használjon Supralux Általános alapozót
Száradási és átvonhatósági idő: 16-24 óra
Felhasználható: Tárolja a festéket +5°C és +30°C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban
Szín: Dulux színekeverő rendszer segítségével több száz árnyalatból választhatsz
Fényesség: Selyemfényű
Kiszerelés: 0,86l