Regisztrálom a Boltomat!
Dulux Pre-Paint EasySmooth Equalizer

Dulux Pre-Paint EasySmooth Equalizer

Ajánlja a terméket másoknak!
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

2.5 lEasySmooth2,5
10 ajánlat
Érdeklődjön
1 db termékváltozat elérhető

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • könnyű felhordás
  • gyorsan szárad
  • egyszerű felület előkészítés
  • vízbázisú
  • önterülő, jól csiszolható

 Dulux EasySmooth felhasználásra kész glett, sérült és egyenetlen falfelületek könnyű, gyors és tartós kiegyenlítéséhez. Speciális, önterülő összetételének köszönhetően kiegyenlíti a kiemelkedéseket, feltölti a leverődéseket, elfedi a repedéseket és nagy felületű sérüléseket. Alkalmas beltéri vakolat és gipszkarton felületek javítására. A száraz felület sima, egyenletes, jól csiszolható és diszperziós festékkel átfesthető. A tökéletes eredmény eléréséhez használja a Dulux Pre-Paint EasySmooth szerszámkészletet.

A felületek előkészítése 

A hőmérséklet legyen 5°C és 28°C között. A felület legyen száraz és pormentes. Távolítsa el a rosszul tapadó, laza részeket és a strukturált felületek kiemelkedéseit. Használja a Dulux Multi fillert a 4 mm-nél mélyebb mélyedések kitöltésére. A jobb tapadás érdekében a sima felületeket csiszolja meg.

Festés 

1. Keverje fel a krémes állag eléréséig. 2. Merítse az EasySmooth hengert teljesen a termékbe. Finoman terítse el az anyagot a kb. 1 m2 felületen. 3. Az EasySmooth simító segítségével, egy íves mozdulattal terítse el a terméket. 4. Folytassa 1 m2-es egységekben, összefüggő felületet eredményező átfedéssel. Hagyja megszáradni. 5. Amennyiben szükséges, vigyen fel egy második réteget. A teljes száradás után, szükség szerint, finoman csiszolja meg a felületet a tökéletes simaság eléréséhez. 6. Portalanítsa a felületet. 7. A felület készen áll az átfestésre.

Tárolás 

Tárolja a festéket +5°C és +30°C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban. 0°C alatt visszafordíthatatlanul károsodhat. Ne tárolja és ne is használja a festéket extrém hőmérsékleti körülmények között. Vízbázisú termék. Fagyveszélyes! Nem tűzveszélyes!

Újrahasznosítás 

Csak a teljesen kiürült és kitisztított csomagolóedény hasznosítható újra. A termék maradékát és a termék maradékával szennyezett csomagolóedényt a kijelölt gyűjtőhelyre kell vinni. Használat után, mielőtt elmosná az eszközöket, amennyire lehet, távolítsa el a glettet belőlük. A kiürült csomagolóedény élelmiszerek tárolására nem alkalmas. 

Főbb tuajdonságok
Kiadósság:  kb. 2,4 m2/ l
Felhordási módok: Dulux Pre-Paint EasySmooth szerszámkészlet
Fényesség: matt
Kiszerelés:  2,5 l