Tól-ig.hu logo.hu Minden ami a házadhoz kell!

Nyitólap
96
Bolt
129249
Ajánlat
81
Gyártó
Üres
Dulux Pre-Paint EasySmooth Equalizer

Dulux Pre-Paint EasySmooth Equalizer

Ajánlja a terméket másoknak!

Dulux EasySmooth felhasználásra kész glett, sérült és egyenetlen falfelületek könnyű, gyors és tartós kiegyenlítéséhez. Alkalmas beltéri vakolat és gipszkarton felületek javítására.

Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

2.5 l
EasySmooth2,5
8 ajánlat
1 db termékváltozat elérhető

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Ajka (Veszprém megye)
Érdeklődjön!
Kérésre beszerezzük
Dunaharaszti (Pest megye)
Érdeklődjön!
Kérésre beszerezzük
Érdeklődjön!
Kérésre beszerezzük
Érd (Pest megye)
Color Trió Festéktár
Érdeklődjön!
Kérésre beszerezzük
Celldömölk (Vas megye)
Érdeklődjön!
Kérésre beszerezzük
Érdeklődjön!
Kérésre beszerezzük
Szeged (Csongrád megye)
Érdeklődjön!
Készleten
Moha (Fejér megye)
Érdeklődjön!
Kérésre beszerezzük

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • könnyű felhordás
  • gyorsan szárad
  • egyszerű felület előkészítés
  • vízbázisú
  • önterülő, jól csiszolható

 Dulux EasySmooth felhasználásra kész glett, sérült és egyenetlen falfelületek könnyű, gyors és tartós kiegyenlítéséhez. Speciális, önterülő összetételének köszönhetően kiegyenlíti a kiemelkedéseket, feltölti a leverődéseket, elfedi a repedéseket és nagy felületű sérüléseket. Alkalmas beltéri vakolat és gipszkarton felületek javítására. A száraz felület sima, egyenletes, jól csiszolható és diszperziós festékkel átfesthető. A tökéletes eredmény eléréséhez használja a Dulux Pre-Paint EasySmooth szerszámkészletet.

A felületek előkészítése 

A hőmérséklet legyen 5°C és 28°C között. A felület legyen száraz és pormentes. Távolítsa el a rosszul tapadó, laza részeket és a strukturált felületek kiemelkedéseit. Használja a Dulux Multi fillert a 4 mm-nél mélyebb mélyedések kitöltésére. A jobb tapadás érdekében a sima felületeket csiszolja meg.

Festés 

1. Keverje fel a krémes állag eléréséig. 2. Merítse az EasySmooth hengert teljesen a termékbe. Finoman terítse el az anyagot a kb. 1 m2 felületen. 3. Az EasySmooth simító segítségével, egy íves mozdulattal terítse el a terméket. 4. Folytassa 1 m2-es egységekben, összefüggő felületet eredményező átfedéssel. Hagyja megszáradni. 5. Amennyiben szükséges, vigyen fel egy második réteget. A teljes száradás után, szükség szerint, finoman csiszolja meg a felületet a tökéletes simaság eléréséhez. 6. Portalanítsa a felületet. 7. A felület készen áll az átfestésre.

Tárolás 

Tárolja a festéket +5°C és +30°C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban. 0°C alatt visszafordíthatatlanul károsodhat. Ne tárolja és ne is használja a festéket extrém hőmérsékleti körülmények között. Vízbázisú termék. Fagyveszélyes! Nem tűzveszélyes!

Újrahasznosítás 

Csak a teljesen kiürült és kitisztított csomagolóedény hasznosítható újra. A termék maradékát és a termék maradékával szennyezett csomagolóedényt a kijelölt gyűjtőhelyre kell vinni. Használat után, mielőtt elmosná az eszközöket, amennyire lehet, távolítsa el a glettet belőlük. A kiürült csomagolóedény élelmiszerek tárolására nem alkalmas. 

Főbb tuajdonságok
Kiadósság:  kb. 2,4 m2/ l
Felhordási módok: Dulux Pre-Paint EasySmooth szerszámkészlet
Fényesség: matt
Kiszerelés:  2,5 l 

Termék galériája