Regisztrálom a Boltomat!
Corso hézagoló glettgipsz

Corso hézagoló glettgipsz

Ajánlja a terméket másoknak!

Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

20 kg
15 ajánlat
Érdeklődjön
5 kg
15 ajánlat
Érdeklődjön
2 db termékváltozat elérhető

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők:

  • Beltéri
  • Repedés és zsugorodás nélkül szilárdul meg
  • Környezetbarát

A glettanyag könnyen bedolgozható, magas fehérségű massza, mellyel teljesen sima felület hozható létre. Csak beltéri helyiségekben használható. Festés és tapétázás alá kiválóan alkalmazható, csempeburkolat alá ne használjuk!

Alkalmazási terület

Kizárólag belső felületeken használjuk. Vakolt falak, mennyezetek és gipszkartonlapok felületeinek glettelésére és hézagolására, továbbá Ytong falak és vasbeton felületek kiegyenlítésére használható gipszbázisú glettanyag.

Felhasználás

Alapfelület előkészítése: Az alapfelületről távolítsuk el a laza részeket úgy, hogy az alapfelület szilárd és szennyeződésmentes legyen. Ezután a felületet enyhén nedvesítsük be vízzel. A glettanyag bekeverése: A keverőedénybe töltsünk tiszta vizet, és ebbe folyamatosan, lassan szórjuk bele a glettanyagot, hogy az csomómentes masszává álljon össze. Kb. 6dl vízhez 1 kg glettanyagot adjunk. Az átlagosan 5 perces beszívódási idő után keverőszárral pasztaszerű anyaggá keverjük a masszát. Ügyeljünk arra, hogy a kész paszta csomómentes legyen. Az így nyert glettelőanyagot azonnal használjuk, és környezeti hőmérséklettől függően 75-90 percig dolgozhatunk vele. Mindig csak annyi anyagot keverjünk be, amennyit 75 perc alatt fel tudunk használni, mert a megszilárdult anyag a továbbiakban nem használható. Glettanyag felhasználása: A kitöltendő, kiegyenlítendő, glettelendő felületre hordjuk fel az anyagot. A kötés után a felület egyenetlenségeit csiszoljuk le. Csak +5oC felett használható.

Tulajdonságok

Gazdaságos méret, takarékos kiszerelés

Főbb tulajdonságok
Hígítás, eszközök tisztítása: Kb. 6dl vízhez 1 kg glettanyagot adjunk
Kiszerelés:  5kg; 20kg
Minőségmegőrzési idő: A bontatlan zsákot száraz helyen, a gyártástól számított 9 hónapig tárolhatjuk