Regisztrálom a Boltomat!
Cellkolor aqua vízzel hígítható korróziógátló alapozó

Cellkolor aqua vízzel hígítható korróziógátló alapozó

Ajánlja a terméket másoknak!

Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

1 l, szürke
18 ajánlat
Érdeklődjön
1 db termékváltozat elérhető

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők:

  • Könnyen ecsetelhető
  • Gyorsan szárad
  • Tartós

A Cellkolor Aqua vízzel hígítható korróziógátló alapozó, könnyen ecsetelhető, gyorsan szárad. A tartós védelem megfelelő festékekkel történő bevonással biztosítható.

Alkalmazási terület

Kül- és beltéri vas, acél és egyéb fémfelületek, horganyzott lemezek, valamint alumínium alapozó festésére alkalmazható. A korróziógátló alapozóval bevont felület hegeszthető.

Felhasználás

A festendő fémfelületet drótkefézéssel, szükség esetén kézi, illetve gépi csiszolással rozsdátlanítani, portalanítani és oldószerrel zsírtalanítani kell. Felújítás esetén (a festés állapotának megfelelően) a régi bevonatot foltokban, vagy egészében el kell távolítani, és a felületet előírásszerűen elő kell készíteni. A folyékony rozsdamaró készítmények használata során a savas maradék eltávolítását nagy gonddal kell végezni. Használat előtt a festéket jól fel kell keverni. A Cellkolor Aqua korróziógátló alapozót az igénybevételtől függően egy, kültéren két rétegben szükséges felhordani. Az első réteg festését ecsettel végezzük, a második réteg kialakítása ecsettel vagy hengerezéssel is lehetséges. Az alapozott felület átfestése a javasolt rétegkialakításnak megfelelően történhet. A festés 10-25°C hőmérséklet tartományban végezhető. Az eszközök a festést követően vízzel elmoshatók.

Összetétel: alkid emulzió, pigmentek, korróziógátló anyagok, adalékok, víz.Szenzibilizáló anyagot (2-Butanon-oxim) tartalmaz.

Főbb tulajdonságok
Kiadósság:  8-10 m2/l rétegenként
Száradási és átvonhatósági idő:  12 óra Átvonható: 4óra
Hígítás, eszközök tisztítása: vízzel max. 5%-ban, a felhordás módjától függően
Felhordási módok: ecsettel, lakkhengerrel
Szín:  szürke
Kiszerelés:  1L
Minőségmegőrzési idő: bontatlan csomagolásban 24 hónapig 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!
Tűzveszélyességi fokozat: E Nem tűzveszélyes
Veszélyesanyag-tartalom: EU limit value for this product (A/i): 140 g/l (2010) This product contains max 50 g/l VOC. EU határérték erre a termékre (A/i): 140 g/l (2010) Ez a termék legfeljebb 50 g/l VOC-t tartalmaz.