Regisztrálom a Boltomat!

BIOCOMB TISZTA KERÍTÉS

Ajánlja a terméket másoknak!
Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • 3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz
  • önmagától tisztuló, de lemosható
  • bel- és kültérre egyaránt alkalmas 

Rendkívül erős moha- és zuzmóölő tisztítószer penész, alga, ill. egyéb szennyeződések eltávolítására. Akár évekig megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását. Korhadásgátlót is tartalmaz, így védi a fát. 

Milyen felületre használható? 

Mindenfajta kerítés (kő, tégla, beton, fém, festett és festetlen fa, műanyag stb.) tisztítására alkalmas koncentrátum. Kiadósság, hígítás:  A Tiszta Kerítés koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható. 1 liter Tiszta Kerítés koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum+3 rész víz), ami kb. 20 m2 felület kezelésére elegendő. 

Használata: A Tiszta Kerítés oldatot permetezővel, ecsettel, hengerrel vagy kefével vigye fel a felületre. Az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Tiszta Kerítés elpusztítja a moha, gomba, penész és alga tenyészeteket, majd az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződést. A tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, azonban végleges leválásuk a felületről akár két évig is eltarthat. Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, a szennyeződést a következő nap le lehet mosni a felületről és azonnal tiszta lesz. A felület esőtől védett részeit mindenképpen le kell mosni, mivel itt a tisztítást az eső nem tudja elvégezni. Az oldat felhordása előtt érdemes letisztítani a könnyen leváló nagyobb szennyeződéseket. Az oldat megelőző hatása években mérhető. Felülettől függően a kezelést 4-10 év elteltével szükséges megismételni. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs. 

Eszközök tisztítása: A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni. 

Kiszerelés: 1 liter 

Termékváltozatok

1 l
Készleten
Érdeklődjön
Nincs elérhető termékváltozat!