Tól-ig.hu logo.hu Minden ami a házadhoz kell!

Nyitólap
96
Bolt
129249
Ajánlat
81
Gyártó
Üres
Belinka Impregnant

Belinka Impregnant

Ajánlja a terméket másoknak!

Olyan faanyagok védelmére, amelyek ki vannak téve az időjárási hatásoknak, vagy nedves helyiségekben találhatók.

Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

200 ml, színtelen
Impreg0,2
1 ajánlat
750 ml, színtelen
Impreg0,75
1 ajánlat
2.5 l, színtelen
Impreg2,5
1 ajánlat
3 db termékváltozat elérhető

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Celldömölk (Vas megye)
Érdeklődjön!
Kérésre beszerezzük

Termék részletes leírása

Impregnant

Kártevők elleni favédelem

 

  • mindenféle fafajtához felhasználható alapozó bevonat
  • védelmet nyújt a farontó bogarak, rothasztógombák és a kékgombásodás ellen
  • a legkorszerűbb biocidokat tartalmazza

 

A Impregnant felhasználható mindenféle faanyagnál, amely ellenállása vagy fekvése miatt vegyi védelmet igényel.

Ezek olyan faanyagok, amelyek ki vannak téve az időjárási hatásoknak, vagy nedves helyiségekben találhatók. Az időjárási hatásoknak kitett elemeket az Impregnant-tal való felhordás után minél előbb olyan bevonatokkal kell levédeni, amelyek az időjárási hatásokal szemben ellenállók. 

A termék színtelen, csak annyi pigmentet tartalmaz, hogy a munka során könnyebben követhetjük, hol van már a fa lefestve.

Az impregnálószer használatát nem javasoljuk a hálószobában és más zárt helyiségekben, ahol hosszabb ideig tartózkodunk, kivéve a kisebb felületeket, mint amilyenek az ablak és az ajtó.

Figyelmeztetés

A munkát jól szellőztethető helyiségben kell elvégezni. Nem szabad a csatornába önteni. A folyékony hulladékot és az üres csomagolóanyagot különleges hulladékként kell leadni. Baleset vagy rosszullét esetén orvoshoz kell fordulni- meg kell neki mutatni a csomagolóanyagot.

  • FELHASZNÁLÁS

    A fának tisztának, lecsiszoltnak és száraznak kell lennie. Az Impregnant-ot használat előtt jól felkeverjük. Nem szabad hígítani. Felhordása ecsettel, hengerrel, mártással vagy locsolással történik úgy, hogy a faanyagot minden oldalról beáztatjuk. A harántirányú réseket kiadósan kell levédeni. Az impregnálószer 6 – 8 óra múlva száraz. A száradási idő alacsonyabb hőmérsékleten és magasabb páratartalom mellett meghosszabodik. A fedőbevonatot csak akkor szabad felvinni, amikor az Impregnant jól megszárad. Normális feltételek mellett 12 óra múlva, alacsonyabb hőmérsékleten pedig 24 óra múlva. A hőmérséklet átkenéskor nem lehet 10º C-nál alacsonyabb.

  • MŰSZAKI ADATOK

    Összetétel: Alkidgyantájk, biocidok, adalékanyagok és víz Száradás: 6-8 óra, a következő réteg felhordása 12 óra múlva következik (normális feltételek mellett) Kiadósság: 5-10 m2 faanyag/l, a faanyag fajtájától, megmunkálásától és a felhordás módjától függően A szerszámok tisztítása: Vízzel és tisztítószerrel Tárolás: Eredeti csomagolásban 5-30oC közötti hőmérsékleten tároljuk. Fagyérzékeny! Kiszerelési egységek: 0,2 l, 0,75 l és 2,5 l

Termék galériája