Regisztrálom a Boltomat!
Gurdio Festékszaküzlet

Gurdio Festékszaküzlet

Átvételi/kiszállítási módok

  • Személyes átvétel az üzletben - Fizetés átvételkor (ingyenes)

A kiszállítás díjja függ a csomag méretétől, és súlyától.

Nyitvatartás

Január.01 - December.31
Hétfő: 06:00-16:30
Kedd: 06:00-16:30
Szerda: 06:00-16:30
Csütörtök: 06:00-16:30
Péntek: 06:00-16:30
Szombat: 06:00-12:00
Vasárnap: Zárva

Szaküzletünk 100 m2 –en, a Magyarországon forgalmazott festékek széles választékával áll a vásárlók rendelkezésére. Árukínálatunkban többek között megtalálhatók a külső – belső festéssel, felújítással kapcsolatos kiváló minőségű termékek; fehér és színes falfestékek, zománcok, alapozók, lazúrok, lakkok, különböző díszítőelemek stukkók rozetták; gipszek glett anyagok, készvakolatok, estrich-ek, kül- és beltéri ragasztók, aljzatkiegyenlítők. Színkeverő rendszerünkkel több ezer színből választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt, vakolatokra, homlokzati hőszigetelő rendszerekre és dekorációs falfestékekre egyaránt.

Árukínálatunkban megtalálhatók kiegészítő szerszámok, ecsetek, teddy hengerek, glettvasak, spaklik, takarófóliák, hullámpapírok és minden ami a szakipari munkához szükséges.

A szakemberek mellett várjuk lakossági vásárlóinkat is, a háztartási cikkek széles választékával.

Szakképzett eladóink szakmai tanácsokkal is szívesen segítenek Önnek felújítási, kivitelezési kérdésekben.

Térjen be hozzánk!

KlimaGlätte

Ajánlja a terméket másoknak!
Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

20 kg951708
Készleten
Érdeklődjön
Nincs elérhető termékváltozat!

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • csak belső térben használható
  • kézi és gépi felhordásra
  • meszes glett anyag
  • páraáteresztő
  • könnyen feldolgozható
  • sima felületet biztosít

Alkalmazás: 

Sima felületek előállítására. Megfelelő várakozási idő után Baumit Klíma Vakolat S, Baumit mész-/cement- és felújító vakolatokon, valamint beton felületen beltérben. Gipszkarton lapok végső felületi glettelésére is alkalmas. Az alapfelület legyen tiszta, száraz, teherbíró, fagy-, por-, kivirágzástól és laza részektıl mentes, ne legyen víztaszító.  

Összetétel: 

Ásványi kötőanyag (fehér színű mészhidrát), osztályozott természetes fehérségű mészkőliszt és adalékszerek. 

Tulajdonságok:

Páraáteresztő, könnyen feldolgozható, sima felületet biztosító, jó pára felvevőképesség, szabályozza a lakótér optimális páratartalmát, így kellemes lakóklímát teremt. 

Alapfelület: 

Az alapfelület legyen tiszta, száraz, teherbíró, fagy-, por-, kivirágzástól és laza részektől mentes, ne legyen víztaszító. 

Tudnivalók különböző alapfelületek esetén

Baumit mészvakolatok és mész/cementvakolatok: Pl. Baumit Speci Gépi Vakolat Fehér, Baumit Klíma Vakolat S, Baumit Thermo Vakolat, Baumit Durva Vakolat, Baumit GV 25 esetén megfelelı várakozási idı után hordható fel.

Beton: Egyenetlenségeket, lyukakat, fugákat Baumit StarContact-tal zárjuk (várakozási idı: 7 nap).

Gipszkarton: A lapok illesztéseit Baumit FinoBello glettanyagba ágyazott üvegszövet hézagerısítő szalaggal készítsük el. Majd a gipszkarton lapok felületét az alapfelület egyenetlenségeitől függően 1- 2 rétegben glettelhetjük Baumit KlímaGlettel. 

Feldolgozás:

Kb. 8 l tiszta vizet készítsünk elő egy vödörben vagy habarcsládában. A Baumit Klíma Glettet szórjuk a vízbe, majd 5-10 percig hagyjuk beiszapolódni, majd megfelelő keverőberendezéssel keverjük, amíg egy csomómentes, krémes feldolgozási konzisztenciát kapunk. Tipp: Ahhoz, hogy még krémesebb konzisztenciát kapjunk, a Baumit Klíma Glettet 2-3 órával korábban keverjük be, majd a bedolgozás előtt ismét keverjük át. (Nyitott idı: kb. 8 óra)

a.) Kézi bedolgozás: Acélsimítóval hordjuk fel, húzzuk el, majd hagyjuk szilárdulni. A teljes kikeményedés után (a páratartalomtól és a felület nedvszívó-képességétıl függően kb. 2 óra múlva) valamivel hígabb konzisztenciájú anyaggal húzzuk át a felületet, így nagyon finom felületet kapunk eredményül. (Tiszta vízzel nem szabad átsimítani!)

b.) Gépi bedolgozás: Arra alkalmas berendezéssel hordjuk fel az anyagot, majd a kézi bedolgozásnál leírtak szerint járjunk el. A lehetséges vastagság 1-3 mm, az optimális vastagság 2-3 mm. 

A felület, az anyag és a levegő hőmérséklete +5°C-nál magasabb legyen a feldolgozás és a kötés ideje alatt. A vakolat közvetlen melegítése tilos! Fütőberendezések használatakor, különösen ha gázüzeműek, ügyeljünk az alapos szellőztetésre (karbonátosodás). A Baumit Klíma Glett lapburkolat fektetésére nem alkalmas.

Befejező réteg: További rétegek felhordása előtt ügyeljünk a várakozási időre min. 7 nap. Ezt követően festhető, tapétázható. A Baumit Klíma Glett csempézéssel történő felületkialakításra nem megfelelő! A hideg hőmérséklet és magas páratartalom a kötés-szilárdulási időt meghosszabbíthatja.