Tól-ig.hu logo.hu Minden ami a házadhoz kell!

Nyitólap
96
Bolt
129174
Ajánlat
81
Gyártó
Üres
Belinka Base

Belinka Base

Ajánlja a terméket másoknak!

Base színtelen impregnálószer, amely a fa alapvető, megelőzésszerű védelmét szolgálja. A legkorszerűbb biocidokat tartalmazza és védi a fát a biológiai kártevők, a kékgombásodás, korhadás és rovarkártevők ellen.

Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

750 ml, színtelen
Base0,75
1 ajánlat
2.5 l, színtelen
Base2,5
1 ajánlat
5 l, színtelen
Base5
1 ajánlat
10 l, színtelen
Base10
1 ajánlat
4 db termékváltozat elérhető

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Celldömölk (Vas megye)
Érdeklődjön!
Készleten

Termék részletes leírása

Base

Alapvető favédelem

 

  • megelőzésszerűen védi a fát a kékgombásodás, a fakártevők és korhadás ellen
  • a legkorszerűbb biocidokat tartalmazza
  • javítja a végleges festékek tapadását

 

Base színtelen impregnálószer, amely a fa alapvető, megelőzésszerű védelmét szolgálja.

A legkorszerűbb biocidokat tartalmazza és védi a fát a biológiai kártevők, a kékgombásodás, korhadás és rovarkártevők ellen.

A közvetetten vagy közvetlenül az időjárás hatásainak és az egyéb igénybevételnek kitett fa védelme során első rétegként kell alkalmazni. A fát megelőzésszerűen védi a penészedés és korhadás ellen, ugyanakkor megelőzi a fakártevők megtelepedését is. A Base a biocidokon kívül, gyantákat is tartalmaz, ezért univerzális alapozó, amely javítja a rákerülő festékrétegek tapadását is.

A Base-t önmagában általában nem alkalmazzuk, kivéve a szerkezeti faelemek védelmére, minden más esetben javasoljuk, hogy folytassa a favédelmet a Belinka valamelyik felületi festékével, amely védi a fát az időjárás hatásai és az UV-sugarak elől, egyben pedig lezárja a felületet, így a biocidok a faanyagban maradnak és nem kerülnek közvetlen kapcsolatba a környezettel.  
A Base- t nem javasoljuk lakótérben való alkalmazásra, kivéve kisebb felületeken (pl. ablakok, ajtók) és nedves helyiségekben, amelyben nem tartózkodnak sokat (pincék, fürdőszobák).

Termék galériája