Regisztrálom a Boltomat!

Inntaler Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték

Ajánlja a terméket másoknak!

Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Boltok és áruházak ajánlatai országszerte

Termék részletes leírása

Jellemzők:

  • felszabaduló formaldehid molekulákat a levegőből megszűrve megköti, és ártalmatlan vízgőzzé alakítja át
  • Dow FORMASHIELD kötőanyag technológiájával készülő
  • A vízgőz természetes úton elpárolog

A 2016-os év termékújdonsága a Poli-Farbe INNTALER Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték. A Dow FORMASHIELD kötőanyag technológiájával készülő Poli-Farbe újdonság június 20-tól kapható a szakkereskedésekben. A 10 literes Poli-Farbe INNTALER Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték a különböző lakberendezési tárgyakból – préselt falapokból készült bútorokból, különböző kárpitokból, szőnyegekből, laminált padlókból – felszabaduló formaldehid molekulákat a levegőből megszűrve megköti, és ártalmatlan vízgőzzé alakítja át. A vízgőz természetes úton elpárolog, a körforgás eredményeként pedig „tisztul” a belső térben lévő levegő összetétele.

Alkalmazási terület

Lakóépületek (különösen gyerekszobák, hálószobák, nappalik), középületek (irodák, tantermek, csoportszobák) beltéri falfelületeinek festésére, az ott tartózkodó személyek kémiai terhelésének csökkentésére. A terméket olyan beltéri helyiségekben alkalmazzuk, ahol sokat tartózkodunk!

Felhasználás

A festendő felületnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, egyéb szennyeződésektől mentesnek, a festék fogadására alkalmas állapotúnak kell lennie. A festéket a használat előtt alaposan fel kell keverni. Porózus, szívóképes alapfelület esetén Inntaler diszperziós mélyalapozó használata javasolt. A légtisztító falfesték Poli-Farbe színezőpasztával, vagy színezőfestékkel, legfeljebb 5%-ban adagolva színezhető. A festést 10 ˚C alatt és 25 ˚C felett ne végezzük. Az eszközök a festést követően vízzel elmoshatók, a megszáradt festék oldószerekkel, festéklemaróval távolítható el.

Összetétel

Speciális akrilát kötőanyag, pigment, márványőrlemény, adalékok, víz.

Tulajdonságok

A légtisztító képesség és kapacitás arányos az egységnyi felületre felhordott festék mennyiségével, a festett felület nagyságával és a beltéri levegő minőségével. A termék légtisztító hatása idővel megszűnik. Kb. 25 m2 alapterületű helyiségben, 2 dl/m2 festékkel festve és átlagos aldehid koncentráció (30 µg/m3) mellett 4-6 év elteltét követően válik szükségessé az átfestés.

Főbb tulajdonságok
Kiadósság:  8-10 m²/l rétegenként
Száradási és átvonhatósági idő:  20˚C-on 2 óra. Átfesthető: 2 óra
Hígítás, eszközök tisztítása: nem megengedett! Az eszközök a festést követően vízzel elmoshatók, a megszáradt festék oldószerekkel, festéklemaróval távolítható el
Felhordási módok: ecsettel, hengerrel
Szín:  Fehér
Színezés: Poli-Farbe színezőpasztával, vagy színezőfestékkel, legfeljebb 5%-ban adagolva színezhető
Kiszerelés:  10L
Minőségmegőrzési idő: eredeti, bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 24 hónapig 5-25°C-on. Fagyveszélyes!
Tűzveszélyességi fokozat: Nem tűzveszélyes.

Termékváltozatok

10 l, fehér
Készleten
Érdeklődjön
Nincs elérhető termékváltozat!