Regisztrálom a Boltomat!
Festők Boltja Zalaszentgrót

Festők Boltja Zalaszentgrót

Átvételi/kiszállítási módok

  • Személyes átvétel az üzletben - Fizetés átvételkor (ingyenes)

A kiszállítás díjja függ a csomag méretétől, és súlyától.

Nyitvatartás

Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Színeket varázsolunk otthonába!

A készre kevert színeken kívül színkeverő rendszerrel állunk az Önök rendelkezésére, mellyel a megálmodott színeket varázsoljuk otthonában! Legyen szó akár beltérről, kültérről akár homlokzatról. Ezen kívül festőszerszámok széles választékával várjuk.

Egy kis ízelítő az általunk kínált márkák közül:

Valmor, Factor, Coror, Trinát, Lazurán, Modakril, Mester, Héra, Düfa, Metylan, Xyladecor, Platinum, Hammerite, Sadolin, Boróka, Policolor, Rigips

7016 Antracit Kültéri Falfesték

Ajánlja a terméket másoknak!
Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

1 l, 7016 antracit
Kérésre beszerezzük
Érdeklődjön
2.5 l, 7016 antracit
Kérésre beszerezzük
Érdeklődjön
Nincs elérhető termékváltozat!

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • gazdaságos
  • hatásos védelem a légszennyeződés erodáló hatásaitól
  • matt

ALKALMAZÁS

A 7016 Kültéri Falfesték, matt festék, mely tartósan megvédi a felületet a légszennyeződés erodáló hatásaitól. Nagy kiadóssága folytán gazdaságos felhasználást biztosít. Tulajdonságainak köszönhetően alkalmazható a homlokzatok és a lábazatok védelmére is. Felhasználható nedvszívó felületekre: tégla, természetes kő, beton, fa, műkő, eternit, EPS, XPS cementes ragasztók és alapvakolattal ellátott felületeken. Kültéri alkalmazásán túl használható még beltéri, nagyobb igénybevételnek kitett felületek festésére. Tisztítható, nedves dörzsálló bevonatot képez, ezért kifejezetten javasoljuk lábazatok festésére is.

ELŐKÉSZÍTÉS

A felületről a laza, pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros és egyéb szennyeződéseket tisztítsuk le, A felülethibás falakat glettelőanyaggal simítsuk le, majd csiszoljuk át. A tapadás növelése és az egyenletesen nedvszívó felület kialakítása érdekében VALMOR Univerzális Mélyalapozóval kezeljük a falfelületet. A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

FELHASZNÁLÁS

A festést csak +10 °C felett végezzük. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, majd hígítsuk meg 10% víz hozzáadásával. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést max. 5% víz hozzáadásával végezzük. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és a Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Főbb tulajdonságok
Kiadósság:  5 m2/liter, glettelt minőségű felület esetén lábazat esetében: 5 m2/liter két rétegben, fehér, glettelt minőségű felület esetén
Száradási és átvonhatósági idő:  (25 °C–on) 4 óra. A száradási időt a levegő, illetve a fal magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.
Hígítás, eszközök tisztítása: Vízzel
Alapozás: VALMOR Univerzális Mélyalapozóval
Szín:  fehér, antracit
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Kiszerelés:  1l; 2,5l