Regisztrálom a Boltomat!
Spektrum Festék-Vegyiáru Bolt

Spektrum Festék-Vegyiáru Bolt

Átvételi/kiszállítási módok

  • Személyes átvétel az üzletben - Fizetés átvételkor (ingyenes)

A kiszállítás díjja függ a csomag méretétől, és súlyától.

Nyitvatartás

Január.01 - December.31
Hétfő: 07:00-17:00
Kedd: 07:00-17:00
Szerda: 07:00-17:00
Csütörtök: 07:00-17:00
Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-14:00
Vasárnap: Zárva

Spektrum Festékáruház a sokszínű választék kincstára!

Hatalmas választékot talál nálunk Tikkurila termékekből, melyhez kapcsolódóan több színkeverő géppel állunk az Önök rendelkezésére, mellyel a megálmodott színeket varázsoljuk az otthonukba. Legyen szó beltéri vagy homlokzat festékről akár ipari anyagokról. Dulux színkeverő rendszerrel több ezer szín közül választhat.

Ezen kívül kínálunk még gletteket, gipszeket, vakolatokat, csemperagasztókat, hőszigetelő rendszereket, vegyi árut.

Kiszállítás? Természetesen ezt is megoldjuk!

7016 Antracit Akril Zománc

Ajánlja a terméket másoknak!
Válasszon termékváltozatot:
Nincs kiválasztva termékváltozat...Nincs elérhető ár!

Termékváltozatok

1 l, 7016 antracit
Kérésre beszerezzük
Érdeklődjön
2.5 l, 7016 antracit
Kérésre beszerezzük
Érdeklődjön
Nincs elérhető termékváltozat!

Termék részletes leírása

Jellemzők

  • vízbázisú, selyemfényű
  • blokkálló
  • gyorsan szárad
  • víztaszító, vízlepergető és nedves dörzsálló felületet képez

ALKALMAZÁS


A 7016 Akril Zománcfesték egy vízbázisú, selyemfényű festék. Száradás után víztaszító, vízlepergető és nedves dörzsálló réteget képez a felületen. Alkalmas beltéri PVC fóliás bútorok festésére, valamint polisztirol, fa, papír, üveg, műanyag, kerámia, nemesfém, festett, lakkozott és minden egyéb ásványi felületek bevonására. Kültérben csak olyan anyagok festhetők vele, amik festés nélkül is időjárásállók. Kiváló fedőképesség jellemzi, krémes állagú, cseppmentesen festhető. Nagy pozitívuma más akril festékekkel szemben, hogy a festett felületek nem tapadnak egymáshoz. Oldószeres festékekkel szemben nagy előnye, hogy gyorsan szárad, könnyen felhordható és viszonylag szagtalan. A festék összetételének köszönhetően akár éveken át megőrzi színét és előnyös tulajdonságait.


ELŐKÉSZÍTÉS

A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el. Festett felületeket festés előtt csiszolással érdesítsük, majd portalanítsuk, zsírtalanítsuk. (A régi festett felületekre rárakodott szennyeződések zsírosak, azokat a csiszoló csak elmaszatolja, de el nem távolítja, a vizes bázisú festékek nem tapadnak jól a zsíros felületekhez).


FELHASZNÁLÁS:

A munkálatokat csak +10 °C felett végezzük, a felület hőmérséklete max. 25 °C lehet! 7016 Akril Zománcfestéket alaposan keverjük fel, majd az előkészített felületre hordjuk fel két-három rétegben ecsettel, hengerrel, szivaccsal. A festékrétegek felvitele között az első réteg után 1 óra, a második réteg után 6 óra száradási időt kell biztosítani. A nedves dörzsállóságot a festék csak 1 hét kötési idő letelte után éri el. A termék felhasználásra kész, hígítása nem szükséges. A festési kozisztencia beállításához azonban maximum 5% víz adható a rendszerhez. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és a Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról! Ne használja
gyermekbútorok és játékok festésére, valamint olyan felületekre, amelyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerrel, takarmánnyal, ivóvízzel.

 

Főbb tulajdonságok
Kiadósság:  8-11 m2/liter két rétegben, fehér, glettelt minőségű felület esetén
Száradási és átvonhatósági idő:  (25 °C–on) 1-5 óra. A száradási időt a levegő, illetve a felület magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.
Hígítás, eszközök tisztítása: Vízzel
Alapozás: Acél felület esetén használja a Coror Rapid Korróziógátló Alapozót
Szín:  fehér, antracit
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
Fényesség: Selyemfényű
Kiszerelés:  1l; 2,5l