Regisztrálom a Boltomat!
TIKKURILA MINTABOLT

Nyitvatartás

Január.01 - December.31
Hétfő: 07:00-17:00
Kedd: 07:00-17:00
Szerda: 07:00-17:00
Csütörtök: 07:00-17:00
Péntek: 07:00-17:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Tikkurila, Finlolora, Anza, Jedynka, Zorka Color, Mirka, Neocolori, Pigrol, Teknos, Kiilto, Maston, Owatrol, Biocomb márkák Magyarországi képviselete és szakáruháza Budapesten az Ecseri úton.

A termékkínálat főként ipari és dekorációs festékek gyártóinak márkáiból áll. Ezek a termékek mindenki számára megfelelő megoldást nyújthatnak, legyen szó a kiváló minőség nyújtotta tartósságot kedvelők, vagy a gazdaságos, megfelelő áron elérhető terméket keresők táboráról. A termékkínálat jelentős hányadát a fémiparban és faiparban alkalmazható, professzionális felhasználásra szánt termékek alkotják. A portfoliót a festőszerszámok, ragasztók és dekorációs termékek széles kínálata bővíti.

A finn Tikkurila festékgyártó prémium kategóriás dekorációs termékek széles skáláját nyújtja felületvédelemre és dekorációra, egyéni felhasználóknak és szakembereknek egyaránt. A kínálatban megtalálhatók a beltéri festékek, lakkok és speciális hatású termékek, a kültéri homlokzatok, fa és fém felületek festésére alkalmas termékek. Ezen felül, a Tikkurila a gépipar és a faipar számára állít elő festékeket és bevonatokat.

A Jedynka termékcsalád dekorációs festékeket kínál kedvező áron: beltéri fal- és mennyezetfestékek, homlokzati festékek és vakolatok, fakezelő termékek. A termék professzionális, illetve lakossági felhasználásra egyaránt alkalmasak.

Pigrol: A német gyártó, mely fa felületkezelésben Németországban piacvezető, prémium kategóriájú termékeit a fa felületek ápolására, professzionális és lakossági felhasználásra szánja. A termékeket tartósság és a fa magas fokú védelme jellemzi.

A Finkolora termékcsalád dekorációs festékeket kínál kedvező áron. A termékpalettában megtalálhatók beltéri fal- és mennyezetfestékek, homlokzati festékek és vakolatok, illetve fakezelő termékek. A termékek barkácsolók és professzionális felhasználók számára egyaránt alkalmasak.

A Zorka Color termékcsalád dekorációs festékeket kínál, kedvező áron: beltéri fal- és mennyezetfestékek, homlokzati festékek és vakolatok, fakezelő termékek. A termék professzionális, illetve lakossági felhasználásra egyaránt alkalmasak.

Anza: svéd gyártó által kínált festőecsetek, hengerek és professzionális felhasználásra vagy barkácsolásra alkalmas festőszerszámok magas elégedettséget garantálnak. Ergonomikus kialakításuk hozzájárul a hatékony munkavégzéshez. A kínálatban minden igénynek megfelelő termék megtalálható, a leggazdaságosabbtól a legmagasabb minőségűig.

A finn KWH Mirka, a csiszolási technika műszakilag kiváló termékek teljes választékát kínálja: minőségi csiszoló anyagok, innovatív kialakítású szerszámok, kiegészítő termékek és teljes csiszolási rendszerek. A komplett, innovatív megoldás valós előnyöket nyújt a felhasználók számára, úgy, mint pl. gyors munkavégzés, kiváló hatékonyság, minőségi felületkezelés és költséghatékonyság.

Neocolori: Olasz gyártó, melynek kínálatában speciális dekorációs hatások elérésére alkalmas beltéri és kültéri termékek találhatók. Kialakítható felületek: velencei stukkó, mészkő hatás, fémes és gyöngyházfényű hatás, antik és rusztikus hatás, stb.

A finn Teknos egyike az európai piacvezető faipari festék gyártóknak. A termékek ipari felhasználásra, beltéri bútorok és kültéri nyílászárók kezelésére alkalmasak.

A Maston finn gyártó, mely csúcsminőségű szórófestékek széles skáláját kínálja. A termékek előnye az innovatív állítható szelep, a Maston Blue, mely révén a szórás könnyedén végezhető. A hagyományos szórófestékekkel szemben, jellemzően szélesebb a termékskála, és kisebb a szórási veszteség.

Az OWATROL termékek a világ vezető gyártóinak munkájának támogatása céljából kerülnek forgalomba. A termékek különböző típusú felületek (fa, műanyag, kő, üvegszál, pala, rozsdás és egyéb felületek) védelmét nyújtó, illetve sérülésjavító, felújító kezelésére alkalmasak. Az OWATROL termékcsaládhoz tartozó készítmények különféle típusú felületkezelésre alkalmasak, a festékeltávolítástól kezdve, a korrózióvédelmen át, egészen a színvisszaállításig. Az OWATROLLAL végzett munka gyors, egyszerű és biztonságos. A kívánt eredményt szinte azonnal megkapja, és értéktárgyai visszanyerik eredeti fényüket és szépségüket.

BioComb: A cél egy olyan termékcsalád létrehozása volt, amely a környezetvédelmi szempontokat előtérbe helyezve ad megoldást a szennyeződések eltávolítására a lehető legtöbb felületen. Ennek eredményeként alkották meg a biológiailag lebomló BioComb termékcsaládot, amely a környezetet megóvva, a szerkezetet megkímélve, ugyanakkor mégis könyörtelenül semmisíti meg a tetőn, teraszon, ponyván, falon, térkövön illetve egyéb felületeken megjelenő a mikrobákat (algát, mohát, gombát…)  A BioComb termékek Svédországban, Finnországban, Norvégiában és a Balti országokban már évek óta jelen vannak, és most már Magyarországon is bizonyítanak.