Regisztrálom a Boltomat!
Kendel Kft Építőanyag Kereskedés

Nyitvatartás

Március.01 - Október.31
Hétfő: 08:00-16:00, 07:30-17:00
Kedd: 08:00-16:00, 07:30-17:00
Szerda: 08:00-16:00, 07:30-17:00
Csütörtök: 08:00-16:00, 07:30-17:00
Péntek: 08:00-16:00, 07:30-17:00
Szombat: 08:00-12:00
Vasárnap: Zárva

INNOVÁCIÓ - MINŐSÉG - KÖZÖSSÉG

 

2019. novemberében a Kendel Építőanyag Kereskedés és a Klaszbau tervező- és kivitelező iroda csapata birtokba veszi új közös főhadiszállását, az ÉPÍTŐ KÖZPONT-ot Székesfehérváron, a Palánkai út 2. alatt.

Az Építő Központ az építőanyag-értékesítés minőségének emelése, a tervezés és modellezés mellett, a zárt „készre tervezett és előkészített” kivitelezést is fejleszteni kívánja. Az energia és környezettudatos tervezés és megvalósítás mellett, egy Tudástár létrehozását indítjuk el, azzal a céllal, hogy az építőiparban résztvevő szereplők – tervezők, kivitelezők, szakmát tanulók, építtetők, beruházók -, korszerű, egységes tudást kaphassanak egy helyen és egy kézből, a szakma kiemelkedő tudással rendelkező képviselőitől.

Tervezési bázis

A megbízóink által elképzelt épületek megvalósításához saját építésztervezőink és energetikusaink készítik a terveket. A koncepciók kialakításánál, a törvények és szabványok betartása mellett, olyan korszerű technológiák alkalmazására teszünk javaslatot, ami az adott cél eléréséhez a leggazdaságosabb megoldást adja. Ezeket a „tudásokat” folyamatos képzésekkel, az Építőanyag-gyártók fejlesztési információit első kézből megszerezve integráljuk a tervezési folyamatba.

A tervezés fontos része a kivitelezés (projekt megvalósítás) magas szintű előkészítése, az úgynevezett „készretervezés”. A Megbízóinkat magas szintű modellezéssel szolgáljuk ki, hogy az elképzeléseiket már a tervezőasztalon „élőben” láthassák, és lehetőséget biztosítunk az optimális megoldások megtalálására, bemutatására.

Megvalósítási bázis

A magas szintű tervezést követően a megvalósításban olyan telephelyi előkészítést és konszignációs alapanyag tárolást végzünk, amellyel a helyszíni kivitelezési tevékenység csökkenthető, ezzel együtt a megvalósítás átfutási ideje jelentősen rövidül.

A Kivitelező Partnerek bevonása már az előkészítés folyamán megtörténik, így a konkrét megvalósítási folyamatban felmerülő kérdések elmaradnak, vagy jelentősen csökkennek.

Tudástár

A tervezés és megvalósítás során együttműködő Partnerekkel közösen felhalmozott és folyamatosan aktualizált információkat elérhetővé tesszük a szakmagyakorlók részére.

Találkozó és képzési helye lesz az építészeknek, a kivitelezőknek, a szakmát tanulóknak és építtetőknek, valamint a szakági tervezőknek is. A szakmunkát tanulók esetében együttműködést tervezünk oktatási intézményekkel, különösen a hiányszakmákra tekintettel.

Kreatív műhely

Kiállítások, bemutatók, előadások szervezésével egy az építészet résztvevői számára biztosítunk bemutatkozási lehetőséget. Ezek keretében szerzett információkkal bővítjük tudástárunkat. Bevonjuk Partnereinket a tervezési és megvalósítási folyamatba.

Üzleti modell

Az üzleti modell lényege, hogy a fentiekben felsorolt területek rendkívül szoros együttműködésével olyan magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk Megbízóinknak, ami a helyi körülmények között, ilyen integrált módon egyedülálló.

 

A nyitásig látogasson meg bennünket az Erzsébet út 34-36. alatti telephelyünkön, kérjen díjmentes ajánlatot, anyagszükséglet számítást, szaktanácsot.

Várjuk szeretettel!