Regisztrálom a Boltomat!
PG Color Festék - Tapéta Áruház

PG Color Festék - Tapéta Áruház

Átvételi/kiszállítási módok

Személyes átvétel az üzletben (ingyenes)

A kiszállítás díjja függ a csomag méretétől, és súlyától.

Nyitvatartás

Január.01 - December.31
Hétfő: 07:00-17:00
Kedd: 07:00-17:00
Szerda: 07:00-17:00
Csütörtök: 07:00-17:00
Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:30
Vasárnap: Zárva

Hogy mi az előnyünk? Képzett munkatársainkkal készséggel válaszolunk az Ön által feltett kérdésekre. Munkatársaink számtalan olyan dologra hívják fel figyelmét, melyek segítik Önt elképzelései megvalósításában. Szeretnénk  vásárlóinknak a kiváló minőséget a megfelelő időben és mennyiségben biztosítani. Szerezze meg nálunk azokat a hasznos információkat, amit a termékleírásokon nem talál meg.

És még mit talál nálunk? Trilak studió, német minőségi Relius festékek teljes termékpalettáját, színkeverőrendszerrel. Ezenkívűl 3 színkeverőgéppel állunk az Önök rendelkezésére ahol nem csak beltéri és homlokzatfestékeket varázsolunk álmai színére, hanem autófestékeket és ipari festékeket is színre keverünk. Hatalmas választékot kínálunk spray festékekből is. Hőszigetelő rendszerek, vakolatok, glettek, ragasztók, lazúrok, lakkok, stb. Tapétázni szeretne? Nálunk számos tapéta közül választhat. Kicsit szusszana mielőtt meghozná végleges döntését? Kávéautomatánk által felfrissülve már könnyebb lesz! Kiszállítás? Ezen ne törje a fejét, ezt mi megoldjuk.

Várjuk Önt is!

Egy kis ízelítő az általunk kínált márkák közül:

Valmor, Factor, Coror, Tikkurila, Jedynka, Pigrol, Owatrol, Lazurán, Bondex, Trinát, Héra, Mester, Düfa, Modakril, Motip, Baumit, Metylan, Pattex, Hammerite, Sadolin,Dulux, Platinum, Inntaler, Boróka, Autocolor, APP, 3M, Lesonal, Biopin