Regisztrálom a Boltomat!
Mamut Festék-Centrum

Mamut Festék-Centrum

Átvételi/kiszállítási módok

Személyes átvétel az üzletben (ingyenes)

A kiszállítás díjja függ a csomag méretétől, és súlyától.

Nyitvatartás

Január.01 - December.31
Hétfő: 07:00-17:00
Kedd: 07:00-17:00
Szerda: 07:00-17:00
Csütörtök: 07:00-17:00
Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 08:00-12:00
Vasárnap: Zárva

Mert színesen szép az élet!

Célunk, hogy képzett dolgozóinkkal, kedvező árainkkal, széles választékkal és a színvonalas kiszolgálással a lakosság kedvenc festékboltja maradjunk.
A minél színesebb kínálat elérése érdekében  folyamatosan tájékozódva a legfrissebb trendekről, a következőket kínáljuk Önöknek üzleteinkben: festék, lazúr, vékony lazúr, hőszigetelés, vakolat, nemesvakolakülső és belső festéssel, felújítással kapcsolatos kiváló minőségű termékek. Fehér és színes falfesték, alapozó és átvonó festék. Lazúrok, lakkok, zománcok, festék és olajfestékek. Díszítő hungarocellek, stukkók, rozetták, és tapéta bordűrök. Porárukból a gipszek, glettanyagok, aljzatkiegyenlítők és burkolatragasztók. Kiemelt fontossággal kezeljük a simított és dörzsölt struktúrában, készletről kapható vakolatainkat, amik helyszíni színkeverésével rendkívüli szabadságot biztosítunk vásárlóink számára. Természetesen nem hiányozhatnak kínálatunkból a festőszerszámok sem. A színek hatással vannak hangulatunkra, életünkre. Üzletünkben működő számítógépes színkeverő rendszer segítségével több színkártyáról választhatja ki mindenki a számára legmegfelelőbb színárnyalatokat, fémre, fára, falra.
Kultúrált, otthonos környezetben várjuk a lakásukat, házukat, építeni, szépíteni, felújítani vágyó vásárlóinkat, illetve a festőket, kivitelezőket egyaránt.

Látogasson el hozzánk Jászberénybe vagy Abonyba!

Egy kis ízelítőaz általunk kínált márkák közül:

Valmor, Factor, Coror, Héra, Mester, Lazurán, Trinát, Trikolor, Düfa, Bondex, Modakril, Metylan, Baumit, Boróka, Supralux, Sadolin, Inntaler, Platinum, Pattex, Motip, Hammerite, Ceresit