Regisztrálom a Boltomat!
Czifra Kft. Hol-ker Festéküzlet

Czifra Kft. Hol-ker Festéküzlet

Átvételi/kiszállítási módok

  • Személyes átvétel az üzletben - Fizetés átvételkor (ingyenes)

A kiszállítás díjja függ a csomag méretétől, és súlyától.

Nyitvatartás

Január.01 - December.31
Hétfő: 06:30-17:00
Kedd: 06:30-17:00
Szerda: 06:30-17:00
Csütörtök: 06:30-17:00
Péntek: 06:30-17:00
Szombat: 08:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Nálunk mindenki gyorsan és egyszerűen beszerezheti a szükséges alapanyagokat és eszközöket a festési, lakásfelújítási munkálatokhoz, de háztartási tisztítószereket és higiéniai termékeket is forgalmazunk.

Festékboltunkban nagy választékban kínálunk a külső-belső festéshez szükséges kiváló minőségű fehér- és színes falfestékeket, zománcfestékeket, alapozókat, lazúrokat, lakkokat, hígítókat, oldószereket. Ezeken kívül a kivitelezéshez szükséges szerszámokat, eszközöket is megtalálja nálunk a kedves vásárló, mint pl. festőhengerek, ecsetek, csiszolók, maszkoló szalagok, takarófóliák, stb. Árukínálatunkban továbbá szerepelnek a glett anyagok, gipszek, készvakolatok, ragasztók, tömítőanyagok, fugázó anyagok, gipszkartonok is.

Rendelkezünk Akzo Nobel és Tikkurila színkeverőgéppel, így bármilyen színt megvalósítunk.

Értékesítünk hőszigetelőrendszereket ezenbelül: Ytong, Polisztirol lapok, profilok, gipszkartoncsavarok, dübeleket.

Üzletünkben mindezek mellett háztartási vegyiáru és illatszer jellegű termékeket is értékesítünk. Így polcainkon a különféle  osztrák márkájú mosószerek, mosogatószerek, tisztító- és fertőtlenítő szerek, légfrissítők, takarítóeszközök, műanyag háztartási eszközök, tusfürdők, samponok, eredeti parfümök, dezodorok, stb. is megtalálhatók.

Egy kis ízelítő az általunk kínált márkák közül:

Valmor, Coror, Tikkurila, Mester, Trinát, Héra, Bondex, Lazurán, Düfa, Pattex, Metylan, Inntaler, Dulux, Hammerite, Cimsec, Sadolin, Cellkolor, Baumit, Mapei, Milesi