Regisztrálom a Boltomat!

Ritkán festek!

Minden 10. beküldő Heavy Tools ajándékot nyer!

Itt a tavasz, elérkezett a kültéri munkálatok, felújítások és persze a festés szezonja. A Factor Pergola Kültéri Fafestékkel elég 6-8 évente festeni!

Egy hazai gyártó tavaly bevezetett terméke a Factor Pergola fafesték, ami kimondottan a kültéri faszerkezetek tartós időjárásálló védelmét szolgálja. Dekoratív, a natúr fa struktúráját meghagyva kiemeli a fa természetes szépségét. A festék könnyen felhordható, sűrű állagú, cseppmentesen eldolgozható. Akár 5 éven keresztül tartós bevonatot biztosít átfestés nélkül az előnyös tulajdonságainak köszönhetően. Melyek ezek a tulajdonságok? UV álló, rugalmas, vízlepergető, nedves dörzsálló, páraáteresztő. Alkalmas minden hazánkban előforduló puha és keményfa festésére. 

12 színben kapható, melyek között megtalálhatók a klasszikus illetve a mondern stílus irányzat meghatározó képviselői. Nézzük a színeket! Fehér, szürke, juhar, fenyő, aranytölgy, teak, dió, gesztenye, zöld, mahagóni, cseresznye, wenge. 

És hogy még jobban induljon a tavasz, a gyártó ezzel egyidejűleg indított egy akciót melynek részletei a www.ritkanfestek.hu oldalon olvashatók. Ráadásul minden 10. beküldő Heavy Tools ajándékot nyer! 

Ön is elszeretné mondani, hogy ritkán fest? Factor Pergola a válasz.

2018.04.18.